Life

Cum a reacționat Alin Simoiu după ce s-a aflat că s-a îndrăgostit de Bianca la Insula iubirii: „Mă bucur”

După ce a fost dat de gol și s-a aflat că s-a îndrăgostit, într-adevăr, de Bianca, Alin Simoiu a făcut dezvăluiri despre idila de la Insula iubirii.
18.08.2023 | 21:14
Cum a reactionat Alin Simoiu dupa ce sa aflat ca sa indragostit de Bianca la Insula iubirii Ma bucur
Alin Simoiu a vorbit despre legătura cu Bianca Giurcă de la Insula iubirii. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Imediat după ce s-a aflat că a avut o discuție cu ispitele în care a recunoscut că s-a îndrăgostit de Bianca Giurcă, Alin Simoiu a reacționat în mediul online și a spus ce părere are, de fapt, despre concurenta de la Insula iubirii.

Cum a reacționat Alin Simoiu după ce s-a aflat că s-a îndrăgostit la Insula iubirii

Deși Bianca l-a întrebat direct ce simte pentru ea, Alin Simoiu nu i-a oferit niciodată un răspuns concret. I-a arătat, totuși, prin gesturi, că o place și că este interesat de ea. Însă, într-o discuție privată, care zilele trecute s-a răspândit pe TikTok, bărbatul le-a spus celorlalte ispite că s-a îndrăgostit. 

ADVERTISEMENT

Acum, Alin Simoiu a reacționat și a făcut mai multe dezvăluiri pe Instagram. Ispita masculină a afirmat că încă de la începutul competiției și-a dat seama că Bianca nu este fericită în relația cu ei Marius Moise și că face mute eforturi pentru a-i atrage atenție.

Susține că nu a făcut altceva decât să-și joace rolul și își dorește să fi avut succes și să-i fi demonstrat concurentei de la Insula iubirii cum este, de fapt, partenerul cu care a ajuns acolo. În plus, Alin Simoiu este convins că Bianca Giurcă nu s-ar fi apropiat de el dacă era fericită.

ADVERTISEMENT

„Mă bucur că mesajul meu a ajuns la voi. Mi-am dorit mult să ajut la dezvăluirea realității. Am vrut ca Bianca să vadă că există bărbați care o prețuiesc. Faptul că s-a îndrăgostit de mine arată că relația ei are lipsuri.

Poate dacă ea se simțea împlinită, nu existam eu, a treia persoană. Responsabilitatea vieții îi aparține în totalitate. Mă bucur că acțiunile mele sunt interpretate cum trebuie și se observă că intenția mea a fost una bună, de a-mi face rolul și de a ajuta atât cât am putut și atât cât a ținut de mine”, a scris Alin Simoiu pe contul lui de Instagram. 

ADVERTISEMENT

Bianca a vărsat lacrimi amare încă de la începutul emisiunii

De altfel, telespectatorii de la Insula iubirii au putut observa încă de la început că Bianca Giurcă nu are relația ideală, pe care și-o dorea. Deși a afirmat că este fericită, a vărsat multe lacrimi amare din cauza gesturilor făcute de Marius Moise.

La început, acesta s-a apropiat de Oana Monea, dar apoi și-a îndreptat și către alte ispite feminine. După ce a pus punct relației cu Bianca, invocând apropierea ei cu Alin Simoiu, și-a dat frâu liber sentimentelor.

ADVERTISEMENT

La ceremonia focului, după ce a văzut sărutul pe care fostul său partener l-a avut pe insula băieților, tânără a făcut dezvăluiri dureroase. „Noi nu ne sărutăm. Noi nu suntem așa pasionali. Eu trebuie să îi cer să facă lucrurile astea. Nu le face…Nu știu, mi s-a părut ceva spontan. Mi s-a părut că și-a dorit. N-a făcut-o că trebuia să o facă.

Cred că motivul pentru care s-a despărțit de mine este pentru a face ceea ce simte. Nu pot să îl judec că s-a sărutat cu Oana, în condițiile în care s-a despărțit de mine, dar pot să îl judec pentru faptul că eu sunt mereu vinovată pentru tot ce face el”, a spus Bianca Giurcă la Insula iubirii.

ADVERTISEMENT