Life

Cu ce se ocupă Viviana Sposub după despărțirea de George Burcea. Nu mai are contracte în televiziune

Cu ce se ocupă Viviana Sposub după despărțirea de George Burcea. Aceasta nu mai are contracte în televiziune. Iată ce face acum.
09.08.2023 | 17:31
Cu ce se ocupa Viviana Sposub dupa despartirea de George Burcea Nu mai are contracte in televiziune
Cu ce se ocupă Viviana Sposub acum, după ce s-a despărțit de George Burcea. foto Instagram
ADVERTISEMENT

Cu ce se ocupă Viviana Sposub după despărțirea de George Burcea. Aceasta nu mai are contracte în televiziune și se ocupă cu altceva.

Cu ce se ocupă Viviana Sposub acum, după ce s-a despărțit de George Burcea

Cu ce se ocupă Viviana Sposub acum. Aceasta nu mai are contracte în televiziune, așa că și-a concentrat atenția pe alte lucruri.

ADVERTISEMENT

Aceasta s-a apucat din nou de sală pentru a fi în formă maximă. În ceea ce privește activitatea profesională, ea a fost invitată să prezinte o nuntă, la Piatra Neamț.

„Am fost invitată la o nuntă specială în Moldova! Dragul meu prieten, Dan Bursuc, a fost naș!”, a spus aceasta pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

În rest, aceasta mai este plătită pentru reclamele din online. Fosta prezentatoare de la Kanal D mai are unele contracte cu diverse branduri pentru a le promova pe rețelele de socializare. Spre exemplu, ea este plătită să facă reclame la haine.

Viviana Sposub și-a început cariera la Antena 1, dar nu a stat prea mult la Observator. De altfel, ea s-a plâns ulterior de faptul că era plătită extrem de puțin.

ADVERTISEMENT

Ulterior, a fost gazdă la Vorbește lumea pentru o scurtă perioadă, și într-un final a stat câteva luni la Kanal D.

Viviana Sposub s-a despărțit de George Burcea după trei ani

Motivul despărțirii lor ar avea legătură chiar cu ambițiile profesionale ale Vivianei Sposub. Ea ar fi vrut să mai rămână în America, acolo unde l-a însoțit pe George Burcea pentru niște contracte de actorie.

ADVERTISEMENT

Doar că actorul a vrut să revină în țară la fiicele pe care le are cu Andreea Bălan și să petreacă timp cu ele. Iar speranțele Vivianei Sposub de a-și face un nume și de a avea oportunități de carieră în afară au fost spulberate.

„Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi. Ne surprinde în fiecare clipă și ne oferă experiențe menite să ne dezvolte.

Eu și George nu mai formăm un cuplu. Suntem recunoscători pentru tot ce am trăit împreună. Vă mulțumim că ne-ați fost alături pe parcursul celor 3 ani. E o perioadă în care ne dorim discreție și intimitate”, a scris Viviana Sposub pe Instagram.

ADVERTISEMENT