Life

Primul mesaj transmis de George Burcea după despărțirea de Viviana Sposub: „Lasă să te doară”

George Burcea a rupt tăcerea după ce s-a despărțit de Viviana Sposub. Ce mesaj a transmis actorul din Wednesday în spațiul public?
09.08.2023 | 00:08
Primul mesaj transmis de George Burcea dupa despartirea de Viviana Sposub Lasa sa te doara
Ce mesaj a transmis George Burcea după despărțirea de Viviana Sposub. Sursa foto: colaj Fanatik/ Instagram
ADVERTISEMENT

De când Viviana Sposub a anunțat despărțirea, George Burcea a rămas tăcut. Acum, însă, actorul a transmis un mesaj prin care a dat de înțeles că nu îi este deloc în această perioadă. Suferă încă după fosta iubită?

Mesajul transmis de George Burcea după despărțirea despărțirea de Viviana Sposub

George Burcea și Viviana Sposub s-au cunoscut și s-au îndrăgostit în cadrul emisiunii Ferma, difuzată pe Pro TV, iar relația a fost una în care au trebuit să treacă peste multe obstacole. Fosta prezentatoare de la Kanal D i-a fost alături actorului în cele mai grele momente.

ADVERTISEMENT

L-a sprijinit în războiul cu Andreea Bălan și l-a urmat în America, acolo unde s-au mutat împreună după succesul serialului Wednesday, în care l-a interpretat pe Lurch. Totuși, povestea lor de dragoste a ajuns la final.

Se pare că la revenirea în țară, atunci când a dat din nou nas în nas cu problemele lui George Burcea, Viviana Sposub a hotărât să se retragă, mai ales că lucrurile între ei nu ar fi mers la fel de bine în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

După apariția zvonurilor, cea care a spus lucrurilor pe nume a fost Viviana Sposub. În același timp, fostul soț al Andreei Bălan, care a ales să plece în vacanță prin România cu fetițele sale, a păstrat tăcerea.

Totuși, recent, și-a deschis sufletul și le-a transmis urmăritorilor săi de pe Instagram un mesaj în care a dat de înțeles că nu și-a revenit încă după separarea de femeia cu care a împărțit bune și rele în ultimii ani de viață.

ADVERTISEMENT

„Lasă să te doară, până când nu mai doare”, este mesajul transmis de George Burcea pe rețelele de socializare, conform cancan.ro. Totodată, o sursă din anturajul a lui a susținut că încă o mai iubește pe Viviana.

Actorul din serialul lui Tim Burton își dorește împăcarea

Mai mult de atât, George Burcea chiar și-ar dori să se împace cu Viviana Sposub, însă mândria l-ar împiedica să facă vreun pas în această direcție. „George este foarte stabil într-o relație și-și dorește o împăcare.

ADVERTISEMENT

Mai ales că Viviana i-a fost alături în cele mai grele momente, inclusiv de-a lungul războiului pe care l-a avut cu Andreea Bălan. Este însă tare mândru, încât să meargă până la capăt. Cu toate acestea, el încă o iubește”, a afirmat cineva care îi cunoaște pe amândoi pentru sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT