Sport

Cu cine joacă CSM Bucureşti în Liga Campionilor. Programul complet al meciurilor din grupa D a Champions League

05.10.2018 | 20:40
Cu cine joaca CSM Bucuresti in Liga Campionilor Programul complet al meciurilor din grupa D a Champions League

Cu cine joacă CSM Bucureşti în Liga Campionilor. CSM Bucureşti a debutat cu victorie în grupa D a Champions League după 36-31 cu Ferencvaros. Cristina Neagu a făcut spectacol la meciul care a avut loc în Capitală şi la final şi-a “mitraliat” colegele din apărare.

Din grupa D a Champions League mai fac parte pe lângă CSM Bucureşti şi adversara de azi a “tigroaicelor”, Ferencvaros, Vipers Kristiansand şi SG BBM Bietigheim. Următoarea confruntare pentru CSM va avea loc pe 14 octombrie, în deplasare, cu Bietigheim, în Germania.

Cu cine joacă CSM Bucureşti în Liga Campionilor:

SG BBM Bietigheim – CSM Bucureşti, 14 octombrie, 18:00
Vipers Kristiansand – CSM Bucureşti, 20 octombrie, 18:15
CSM Bucureşti – Vipers Kristiansand, 4 noiembrie, 18:30
Ferencvaros – CSM Bucureşti, 11 noiembrie, 14:30
CSM Bucureşti – SG BBM Bietigheim, 18 noiembrie, 17:15

Cu cine joacă CSM Bucureşti în Liga Campionilor. Bucurie a băncii CSM în meciul de handbal feminin dintre CSM Bucureşti şi FTC Rail Cargo Hungaria, din cadrul Ligii Campionilor, desfăşurat în Sala Ioan Kunst Ghermănescu-Polivalenta din Bucureşti, vineri 5 octombrie 2018.
Cu cine joacă CSM Bucureşti în Liga Campionilor. Bucurie a băncii CSM în meciul de handbal feminin dintre CSM Bucureşti şi FTC Rail Cargo Hungaria, din cadrul Ligii Campionilor

Cristina Neagu a fost critică la adresa colegelor sale la final de meci, mărturisind că are aşteptări mai mari pe viitor: “A fost un start bun. Sunt mulțumită pentru că e o victorie, dar mai sunt multe de pus la punct. Apărarea e dezastruoasă. Când iei 31 de goluri nu e bine, ăsta e un lucru clar. Singurul lucru bun e că am câștigat, am marcat de 36 de ori, dar asta nu înseamnă că vom înscrie la fiecare meci atâtea goluri. Am debutat cu dreptul, le mulțumesc și oamenilor că au venit lângă noi”, a fost declaraţia liderului de la CSM Bucureşti.

În 2016, CSM Bucureşti a câştigat trofeul Ligii Campionilor şi a fost încununată regina Europei. În 2017 şi 2018, CSM a obţinut medalia de bronz în Final Four. “Tigroaicele” au pornit cu speranţă la drum în acest sezon, iar victoria din această seară şi încrederea că vor repara greşelile din defensivă, le duc cu gândul pe elevele lui Magnus Johansson la un nou trofeu.