Life

Cucu de la Noaptea Târziu nu mai este un bărbat singur: „La început totul e frumos”

Cucu de la Noaptea Târziu a bifat mai multe reușite în ultima perioadă. Nu doar că s-a mutat în casă nouă, dar are și iubită.
02.07.2023 | 16:59
Cucu de la Noaptea Tarziu nu mai este un barbat singur La inceput totul e frumos
Cucu de la Noaptea Târziu și-a făcut relație. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cucu de la Noaptea Târziu s-a îndrăgostit. Artistul a dezvăluit că s-a mutat în casă, dar și că vorbește cu o fată care, cel puțin deocamdată, l-a cucerit. Fostul concurent de la Survivor România a oferit mai multe detalii.

Cucu de la Noaptea Târziu și-a făcut iubită

Cucu de la Noaptea Târziu nu a avut prea mult noroc în dragoste până acum. În toamna anului trecut, artistul dezvăluia că are o nouă iubită, însă lucrurile pare că nu au mers între ei, căci acum a dezvăluit că s-a îndrăgostit de o altă fată.

ADVERTISEMENT

De curând, fostul concurent de la Survivor România 2021 s-a mutat în casă nouă, ocazie cu care a ferit și un interviu. Deocamdată, Cucu s-a mutat singur, având în vedere că nouă lui relație este abia la început.

În urmă cu câteva luni, vedeta dezvăluia că mama sa își dorește foarte mult să-l vadă la casa lui. Astfel, poate că de această dată va fi cu noroc, căci Cucu de la Noaptea Târziu a dat de înțeles că totul merge bine.

ADVERTISEMENT

„Într-adevăr, vorbesc cu cineva în perioada asta. Dar nu pot să spun că sunt într-o relație sau nu. E totul la început. Dar nu, m-am mutat singur. Dar nu se știe. Cine știe cum merg lucrurile și ce o să se întâmple.

Adică acolo la întreținere sunt trecut singur. Întotdeauna a existat,. Dar probabil nu le-am comunicat eu. Și, de obicei, când o să simt că o să fie următorul nivel, o să anunț. Dar momentan o țin pentru mine, e o chestie privată, adică sunt ok, sunt bine”, a declarat Cucu de la Noaptea Târziu pentru Antena Stars, citat de wowbiz.ro. 

ADVERTISEMENT

„La început totul e frumos și roz”

În plus, Cucu a mărturisit că și el își dorește o familie, soție și copii, dar așteaptă să găsească persoana potrivită. Momentan, însă, este prea devreme pentru a face acest pas cu fata cu care vorbește, dar nu exclude varianta.

„Nu știu dacă o să fie o relație. La început totul e frumos și roz, dar trebuie să vezi dacă există „meciul” ăla între tine și persoana aia, dacă ești pe vibe. De multe ori, s-a întâmplat să fiu cu o persoană o săptămână, două….

ADVERTISEMENT

Și după să spun că e mai bine să nu continuăm. E mai bine să stai de la început decât să stai ani de zile sau cine știe când, de asta spun”, a mai dezvăluit Cucu de la Noaptea Târziu pentru sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT