News

Cultură de canabis, descoperită pe proprietatea unui fost procuror din Vrancea. Folosea semințele „pentru o plăcintă tradiţională”

Fostul magistrat nu este la prima abatere. El a fost dus la audieri. A declarat că folosea drogurile „pentru o plăcintă tradițională”.
05.10.2023 | 16:30
Cultura de canabis descoperita pe proprietatea unui fost procuror din Vrancea Folosea semintele pentru o placinta traditionala
Cultură de canabis, descoperită pe proprietatea unui fost procuror. Foto Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Cultură de canabis, descoperită pe proprietatea unui fost procuror din Vrancea. Bărbatul, în vârstă de 65 de ani, a oferit o explicație incredibilă oamenilor legii care au descins pe două proprietăți ale acestuia.

Cultură de canabis, găsită pe proprietatea unui fost procuror

Este vorba despre un fost procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Panciu care avea o cultură de canabis ascunsă într-o plantație de viță de vie. Joi, 5 octombrie, polițiștii au efectuat două percheziții , iar în urma acestora au fost descoperite 241 de plante.

ADVERTISEMENT

De asemenea, au fost găsite cantități de muguri de canabis. „La data de 05.10.2023, în continuarea cercetărilor într-un dosar penal privind comiterea infracțiunilor de cultivare și deținere de droguri de risc pentru consum propriu fara drept, fapta prevazuta și pedepsita de art. 4 alin. 1 din Legea 143/2000, lucrătorii SCCO Vrancea au organizat o actiune pe linia Antidrog.

Au fost puse în executare 2 percheziții domiciliare la locuințele principalilor suspecti si 3 mandate de aducere pe raza orasului Panciu, jud. Vrancea. A fost descoperita o cultură ilegală de cannabis, disimulata într-o plantație de vie, fiind recoltate 241 de plante și mai multe fragmente vegetale reprezentând muguri de cannabis”, au transmis oamenii legii.

ADVERTISEMENT

Fostul magistrat, în vârstă de 65 de ani, nu ar fi la prima abatere. El a fost dus la audieri și a dat o explicație halucinantă cu privire la cultura de canabis găsită pe proprietatea sa, susținând că folosea semințele „pentru o plăcintă tradiţională”.

Doi profesori din Buzău, acuzați că vindeau droguri

Cu aproximativ o săptămână în urmă, doi profesori de liceu din județul Buzău au fost ridicați de autorități, după ce s-a constatat că aceștia erau traficanți de droguri de risc și mare risc.

ADVERTISEMENT

Cei doi coordonau o adevărată rețea și aveau o metodă mai puțin obișnuită de a distribui drogurile. Profesorii nu se întâlneau niciodată cu clienții, substanțele fiind comandate printr-o aplicație online criptată.

„Din actele de urmarire penala efectuate a rezultat ca drogurile erau comandate prin intermediul unor aplicatii online criptate, iar plata se realiza prin transferuri in echivalentul unei criptomonede.

ADVERTISEMENT

Distributia si vanzarea ulterioara a drogurilor avea loc fara ca persoanele sa se intalneasca, cumparatorul primind, dupa ce efectua plata, o fotografie si coordonatele GPS a locului in care se aflau drogurile ce facusera obiectul tranzactiei”, a transmis DIICOT.

ADVERTISEMENT
Tags: