Life

Cum a ajuns Jador să-și avarieze bolidul de lux pentru a ajunge la un concert. Sute de oameni i-au zgâriat mașina

Cum a ajuns Jador să-și avarieze bolidul de lux. A făcut totul pentru a ajunge pe scenă la un concert, iar sute de oameni i-au zgâriat mașina.
17.08.2023 | 19:26
Cum a ajuns Jador sasi avarieze bolidul de lux pentru a ajunge la un concert Sute de oameni iau zgariat masina
Cum a ajuns Jador să-și avarieze bolidul de lux. Foto Colaj Instagram
ADVERTISEMENT

Cum a ajuns jador să își avarieze bolidul de lux pentru a ajunge la un concert. Îl așteptau sute de oameni care, din păcate, i-au și zgâriat mașina.

Cum a ajuns Jador să-și avarieze bolidul de lux

Celebrul artist a fost invitat să cânte la zilele comunei Cârlogani din județul Olt. Cum are foarte mulți fani. o mulțime de oameni s-au strâns pentru concertul său. De fapt, erau atât de mulți oameni încât artistul nu a mai putut să ajungă pe scenă efectiv.

ADVERTISEMENT

Așa că a găsit o soluție mai ingenioasă la problema sa și a decis să meargă cu mașina printre mulțime. Doar că această decizie nu a fost una prea bună la lumina zilei, pentru că artistul a văzut că și-a stricat bolidul de lux.

Jador a înaintat încet printre mulțime și la un moment dat chiar s-a urcat deasupra mașinii sale și îi saluta pe fani. Aceștia au ajuns să-i zgârie bolidul de lux și aproape să-i spargă parbrizul.

ADVERTISEMENT
@jador

#duet cu @BEMTTY #jador NU AVEAM CUM SA AJUNG😂

♬ sunet original – BEMTTY

Ce a spus Jador după ce și-a lovit mașina

Făcând haz de necaz, artistul a spus că după decizia de aseară de a merge cu mașina printre fani va trebui să își cumpere una nouă, pentru că avariile sunt unele serioase.

”După concertul în care am intrat cu mașina printre oameni, îmi iau mașină nouă! Am auzit că vreți să vedeți mașină, păi nu v-o arăt eu? Vă arăt doar parbrizul, afară nu vreți să știți cum arată.”, a spus Jador pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Gestul tău a fost foarte apreciat de fani care nu au evitat să-i scrie acest lucru pe rețelele de socializare. Concertul a fost ulnul remarcabil, au spus oamenii.

„Eram acolo, nu știu cum aveai parbrizul din fața înainte de a ajunge, dar când ai plecat era spart! Oricum ești fenomen”, a scris cineva.

ADVERTISEMENT

„Sărmana mașină😢am fost acolo, ai fost fenomenal”, a mai scris un alt fan. „Mulțumim pentru tot spectacolul de ieri, te iubim Jador”, a scris o fană.

ADVERTISEMENT
Tags: