Life

Jador are un bolid de lux de câteva sute de mii de euro. Cu ce mașină se laudă artistul: „Am considerat că merit și eu să îmi fac o poftă”

Jador are un bolid de lux de câteva sute de mii de euro pe care abia l-a cumpărat. Cu ce mașină se laudă artistul, costă extrem de mulți bani.
19.01.2023 | 19:24
Jador are un bolid de lux de cateva sute de mii de euro Cu ce masina se lauda artistul Am considerat ca merit si eu sa imi fac o pofta
Jador are un bolid de lux de câteva sute de mii de euro Foto Instagram
ADVERTISEMENT

Jador are un bolid de lux de câteva sute de mii de euro. Artistul a recunoscut că a făcut o investiție proastă, dar a vrut să își facă această poftă de a avea o mașină scumpă.

Jador are un bolid de lux de câteva sute de mii de euro

Jador și-a cumpărat un Lamborghini! Artistul pare că vrea să facă concurență cu Dorian Popa, care și-a luat și el recent tot un Lamborghini, după ce a așteptat șase luni pentru a fi gata.

ADVERTISEMENT

Jador nu a vrut să dezvăluie prețul bolidului de lux pe care l-a cumpărat recent, dar cu siguranță o astfel de mașină este de ordinul sutelor de mii de euro.

Chiar el însuși spune că a făcut o investiție proastă cu această mașină pentru că putea să folosească banii pentru altceva, dar a vrut să își facă această plăcere după ani de muncă, așa că a cedat și a cumpărat un Lamborghini roșu, cu care s-a lăudat pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

„M-am pus la volanul unei mașini de genul acesta, m-am simțit bine la volan. Știam că e o investiție proastă și puteam să fac altceva cu banii decât treaba asta, dar până la urmă sunt tânăr și muncesc de atâția ani zi și noapte și am considerat că merit și eu să îmi fac o poftă de genul acesta”, a spus Jador, la Antena Stars.

Jador mașina
Jador are un bolid de lux de câteva sute de mii de euro Foto Colaj Fanatik / Instagram

Jador, imagini pe rețelele de socializare cu noua mașină

Artistul a publicat imagini pe rețelele de socializare cu bolidul de lux pe care nu mulți își permit să-l cumpere. Jador a povestit și cum a ajuns să vrea o asemenea mașină.

ADVERTISEMENT

El a fost în Dubai, unde a mers cu o asemenea mașină extrem de scumpă și a făcut pasul pentru a-și cumpăra și el propriul Lamborghini, pentru că i-a plăcut foarte mult.

”Care credeți că este primul lucru pe care l-am făcut când m-am întors în țară, după ce am mers în Dubai cu un Lamborghini? Bineînțeles că mi-am dat comandat de un Lamborghini.

ADVERTISEMENT

Vă pupă fratele vostru. În curând o să mă vedeți pe sens numai cu Lamborghini și cu acest GLS Maybach. Ce să zic, o să-mi fac viața anul acesta, vă pup!”, a spus Jador, pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT
Tags: