News

Cum a ajuns un influencer de pe TikTok la volanul unei mașini de poliție! Bărbatul este cunoscut pentru clipuri în care cântă manele și numără bani

Cum a ajuns un influencer de pe TikTok la volanul unei mașini de poliție! Bărbatul este cunoscut în mediul online pentru clipuri în care cântă manele și numără bani
22.01.2022 | 16:12
Cum a ajuns un influencer de pe TikTok la volanul unei masini de politie Barbatul este cunoscut pentru clipuri in care canta manele si numara bani
Cum a ajuns un influencer de pe Tik Tok la volanul unei mașini de poliție! Sursa foto - ALEXANDRU DOBRE/MEDIAFAX FOTO
ADVERTISEMENT
22-01-2022
14:13

Influencerul care s-a filmat în mașina de Poliție, reținut!

În urma anchetei desfășurate de către oamenii legii, bărbatul care s-a filmat într-o mașină a Poliției din Predeal și a postat imaginile pe TikTok a fost reținut. El a fost dus la secție pentru a explica modul în care a avut acces la respectivul vehicul, anunță Antena 3.

Este anchetă în Poliția Română după ce pe rețeaua Tik Tok au apărut imagini cu o autospecială a instituției la volanul căreia se află un şofer care nu este agent. Culmea, bărbatul este cunoscut în mediul online pentru că interpretează manele și numără bani.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov anunţă că la nivelul instituţiei se fac verificări. Din primele informații se pare că maşina din imagini este utilizată de poliţia staţiunii Predeal.

ADVERTISEMENT

Cum a ajuns un influencer de pe Tik Tok la volanul unei mașini de poliție!

În imaginile pe care le-a postat bărbatul pe Tik Tok se vede cum acesta ascultă manele și se află la volanul unei maşini de poliţie.

Mai mult decât atât, uitându-se în camera de filmat, acesta spune: “Băi băieţi, daţi şi voi muzica aia mai încet şi vă rog io frumos, să nu mai fie nevoie să mai vin a doua oară aici”.

ADVERTISEMENT

Filmarea nu se oprește aici și cel care ține camera răspunde: “Bine şefu, scuze de deranj!”.

Acelați individ mai apare pe Tik Tok în filme în care numără zeci de bancnote de 500 de lei, dar și în clipuri în care ascultă manele.

ADVERTISEMENT

De remarcat că la puțin timp distanță, clipul a fost şters ulterior de pe contul bărbatului.

“Urmare a apariţiei în mediul online a unor imagini în care apare un bărbat la volanul unei autospeciale de poliţie, aceasta neavând calitatea de poliţist (…)

(…) Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov este abilitat să comunice următoarele.

ADVERTISEMENT

În urma verificărilor efectuate la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov s-a stabilit faptul că autospeciala de poliţie aparţine Poliţiei Staţiunii Predeal, iar videoclipul a fost realizat în seara de 19.01.2022.

Urmare a celor constatate, la nivelul instituţiei au fost demarate verificări interne, în vederea stabilirii şi clarificării stării de fapt”, informează, sâmbătă, IPJ Braşov

Oficialii instituţiei menţionează că la finalizarea acestor verificări, vor fi dispuse măsuri legale

ADVERTISEMENT
Tags: