Life

Cum a apărut Emil Rengle la Chefi la Cuțite. Juraților nu le-a venit să creadă când l-au văzut

14.10.2020 | 09:16
Cum a aparut Emil Rengle la Chefi la Cutite Juratilor nu lea venit sa creada cand lau vazut
ADVERTISEMENT

Jurații de la Chefi la Cuțite au avut parte de o surpriză de proporții seara trecută! Emil Rengle i-a surprins pe aceștia atât cu apariția sa extravagantă, cât și cu prăjiturile pe care le-a pregătit.

Dansator de profesie, acesta le-a pregătit celor trei chefi niște preparate speciale, atât din punct de vedere al aspectului, cât și al gustului. Potrivit spynews.ro, dansatorul și-a spus propria poveste prin intermediul pasiunii pentru gătit.

ADVERTISEMENT

Emil Rengle a reușit să-i impresioneze pe jurați și a fost o prezență plăcută prin atitudinea sa pozitivă și determinarea de care a dat dovadă.

Cum a apărut Emil Rengle la “Chefi la Cuțite”

Emil Rengle a avut o apariție la fel de colorată ca preparatele pe care le-a gătit. Viața lui nu a fost una ușoară, mai ales în adolescență, atunci când și-a recunoscut orientarea sexuală. Însă i-a determinat pe alți tineri de vârsta lui să procedeze la fel și să fie încrezători.

ADVERTISEMENT

Pe când avea doar 16 ani, Emil a realizat că orientarea lui sexuală era diferită de cea a băieților din jurul său, fiind astfel ținta tuturor glumelor. Acesta a recunoscut în mod public că este bisexual în anul 2018.

Așa cum a declarat chiar el, dezvăluirea i-a făcut pe mulți tineri să-l admire pentru curajul și sinceritatea de care a dat dovadă. “Am crezut că sunt greșit, am crezut că sunt păcătos”, a spus în cadrul show-ului culinar. “Valul de reacții a fost uriaș (…) am primit atât de multă susținere, atât de multă iubire.”

ADVERTISEMENT

Emil Rengle s-a dus la chefi cu niște cupcakes în culorile curcubeului, din care curgeau bomboane colorate, numită “Prăjitura curcubeu”. Cei trei jurați au rămas uimiți atunci când au văzut cum arată prăjitura.

 

Prăjitura curcubeu
“Prăjitura curcubeu” pregătită de Emil Rengle. Sursa foto: captură video YouTube

Tânărul de 29 de ani și-a făcut apariția pe scenă împreună cu steagul diversității, iar show-ul pe care l-a oferit a fost unul cu adevărat memorabil. Emil Rengle a încins scena de la “Chefi la cuțite”, care și-a adus cu el patru dansatoare la fel de talentate. Jurații au fost plăcut surprinși de talentul său, dar și de prăjitura multicoloră.

ADVERTISEMENT

Așa cum era de așteptat, chefii i-au oferit cele trei cuțite după ce i-au gustat creația și ornamentul pe care l-a realizat cu placa de păr.

Emil Rengle le-a explicat juraților intenția sa și a glumit cu ei tot timpul, stârnind râsetele telespectatorilor. Iată mai jos momentul original pregătit de către dansator.

 

 

ADVERTISEMENT