Life

Cum a cucerit-o Gabi Bădălău pe Ligia! I-a schimbat pneurile la mașină

Am aflat cum a cucerit-o Gabi Bădălău pe frumoasa Ligia! Bianca Drăgușanu a fost foc și pară atunci când a aflat ce s-a întâmplat!
06.02.2024 | 17:39
Cum a cucerito Gabi Badalau pe Ligia Ia schimbat pneurile la masina
Așa a cucerit-o Gabi Bădălău pe focoasa Ligia. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gabi Bădălău, un adevărat gentleman! Cel puțin, așa pare, căci cu un gest de curtoazie a cucerit-o pe focoasa Ligia, antrenoarea de la sala pe care o frecventa. Tânăra spunea ca nu are nicio legătură cu iubitul Biancăi Drăgușanu, dar sursele FANATIK au aflat cum a impresionat-o afaceristul.

Gabi Bădălău, un bărbat atent… cu alte femei. Gestul cu care a fermecat-o pe Ligia

Cuplul Bianca Drăgușanu – Gabi Bădălău este greu încercat acum de o o altă cumpănă. Căci, după ce în noaptea de Revelion au petrecut unul în brațele celuilalt, blondina îmbrăcând chiar o rochie albă ce putea fi considerată semn al cele de-a treia căsătorii, liniștea le-a fost din nou spulberată.

ADVERTISEMENT

De data acesta, la mijloc ar fi Ligia Andreea, o frumoasă domnișoară în vârstă de 27 de ani care i-ar fi picat cu tronc afaceristului. Cei doi s-au cunoscut chiar la sala la care iubitul Biancăi Drăgușanu avea abonament.

Cu toate că Bianca Drăgușanu, ajunsă la 41 ani, arată impecabil, ba chiar a stat 10 ore în operație pentru a întineri cu aproape 20 de ani, se pare că Gabi Bădălău nu a putut să nu o observe pe Ligia.

ADVERTISEMENT

Tânăra are cu ce se lăuda: păr lung și des, piept impresionant, buze mari, talie de viespe, abdomen cu pătrățele, posterior intens lucrat la sală și picioare tonifiate. Cu siguranță, Ligia nu este o femeie pe care să nu o observi.

I-a schimbat pneurile de la mașină

Iar pentru Gabi Bădălău, care a văzut-o aproape în fiecare zi la sală, ar fi fost o adevărată ispită. Prin urmare, așa cum spunea și Mihai Eminescu „Îl vede azi, îl vede mâni, astfel dorința-i gata. El iar, privind de săptămâni, îi cade dragă fata”.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, după cum au aflat sursele FANATIK, focoasa Ligia s-ar fi văzut în fața unei probleme ce dă de cap multor femei. Mai exact, ar fi fost nevoită să schimbe anvelopele de la mașină.

Iar Gabi Bădălău, ca un adevărat gentleman, s-ar fi oferit să o ajute. Zis și făcut! Dar a uitat să țină cont de un detaliu important: părerea Biancăi Drăgușanu. Iar vulcanica Bianca nu ar fi fost deloc încântată atunci când a aflat ce s-ar fi întâmplat pe la spatele ei.

ADVERTISEMENT

De fapt, vedeta ar fi fost foc și pară pe bărbatul cu care de trei ani se afla într-o relație. Între ei ar fi existat un conflict. Neacceptând să aibă concurență, i-ar interzis să mai meargă la sala cu pricina, ceea ce s-a și întâmplat.

Gabi Bădălău și-ar fi anulat abonamentul, dar se pare că acest lucru nu a fost de ajuns. Legătura lor amoroasă tot ar fi avut de suferit. Bianca Drăgușanu nici nu a confirmat și nici nu a infirmat zvonurile despărțirii, menționând că nu vrea să mai aducă în discuție numele fostului/ actualului iubit.

„Nu vreau să vorbesc despre Gabi. Nu vreau să vorbesc (despre despărțirea lor, n. red.). Nu vreau să fac din asta un subiect. Nu mai vorbesc despre el, indiferent ce”, ne spunea Bianca Drăgușanu acum ceva vreme.

Ce spunea Ligia, presupusa amantă a lui Gabi Bădălău

Pe de altă parte, contactată de FANATIK pentru a vorbi despre zvonurile amantlâcului, Ligia spunea că nu este genul care să intervină în relații și nu vrea să devină celebră prin prisma unui astfel de scandal.

„Eu nu fac parte din lumea asta mondenă și nici nu vreau. Nu mă bag în relațiile nimănui. Nu sunt un motiv de despărțire și nu vreau să fac parte din scandaluri”, ne spunea deunăzi, Andreea Ligia- presupusa amantă a lui Gabi Bădălău.

ADVERTISEMENT