Life

Bianca și Bădălău, momente fierbinți sub ochii soacrei blondei! Ce au făcut, cei doi, la Giurgiu

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-a făcut de cap în prima zi a anului 2024, sub ochii mamei ”băiatului rău” de la Giurgiu.
02.01.2024 | 09:00
Bianca si Badalau momente fierbinti sub ochii soacrei blondei Ce au facut cei doi la Giurgiu
Bianca Drăgușanu, revelion îmbrăcată ca o mireasă, în brațele lui Gabi Bădălău / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu pot sta unul departe de celălalt. În ciuda deselor lor despărțiri, relația lor se leagă, cumva, din nou. Iar asta chiar dacă, atunci când sunt supărați unul pe celălalt își transmit mesaje că nu mai e loc de împăcare. Dar, totuși, într-un final, ajuns să sfârșească tot unul în brațele celuilalt.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, revelion la Giurgiu

Dacă, până acum, frumoasa Bianca Drăgușanu petrecea pe tărâmuir exotice de Revelion, de această dată a ajuns la Giurgiu, fieful lui Gabi Bădălău. Chiar în salonul de evenimente care este în proprietatea familiei ”băiatului rău” din Giurgiu, acolo unde au petrecut prima noapte a acestui an.

ADVERTISEMENT

Petrecerea, cu siguranță una de pomină, a avut toate ingredientele necesare pentru a fi greu de uitat. Iar Bianca Drăgușanu a strălucit alături de Gabi Bădălău. Cei doi, îmbrățișați, nedezlipiți unul de celălalt, s-au distrat de minune acolo. Au admirat focurile de artificii, au ciocnit cupele de șampanie și, acum, par să fi uitat de toate problemele pe care le-au avut în 2023.

Bianca Drăgușanu a avut grijă să aibă două ținute în noaptea de Revlion. Prima, o adevărată aluzie cu privire la ce își dorește. Nu de altceva, dar a optat pentru o rochie albă, cu un decolteu amețitor și decupată suficient pentru a-i pune în valoare picioarele perfecte. O rochie ca… de mireasă, poate Gabi Bădălău va face, într-un final, pasul cel mare… Asta, evident, dacă mama lui îi va permite, știindu-se de relația tensionată dintre Bianca și ea.

ADVERTISEMENT

Cea de-a doua rochie, una roz bombon, cu paiete și inserții strălucitoare a fost aleasă pentru partea  a doua a nopții. Mulată, suficient cât pentru a-i pune în valoare formele pentru care e invidiată, ținuta a fost una care a atras atenția tuturor asupra vulcanicei Bianca Drăgușanu.

Bianca și Gabi au anulat nunta

Desele certuri dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au dus, într-un final, la anularea nunții dintre cei doi. Asta chiar dacă, acum, după rochia pe care a purtat-o la Giurgiu, focoasa blondină nu pare să spună nu unei noi cereri în căsătorie venită din partea lui Bădălău. Și în ciuda faptului că, acum câteva luni, îl taxa dur pe iubitul ei pentru că a comentat despre relația lor. ”Bărbații nu vorbesc despre relații. Bărbații nu dau declarații. PS: Penibil. Subiect inutil și închis”, spunea ea.

ADVERTISEMENT

”Nunta? Când o vrea Dumnezeu, dacă o vrea Dumnezeu! Acum avem alte priorități, e perioada aglomerată. Avem proiecte separate, dacă o fi, vom avea și împreună. Suntem ok și așa!”, ne spunea, acum ceva vreme, Bianca Drăgușanu.

Certurile dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău pornesc, pare-se, cel mai adesea de la fosta soție a milionarului. Mai exact, de la Claudia Pătrășcanu. De altfel, cu ceva timp în urmă, pe când era despărțit de Bianca, Bădălău a și primit o ofertă ”fără perdea” de la fosta sa soție.

ADVERTISEMENT

Claudia, propunere pentru Bădălău: ”Îl aștept în cele mai sexy portjartiere”

”Sunt o femeie frumoasă, naturală și irezistibilă. Gabi nu prea este genul de bărbat care să reziste ispitei și, dacă mă redresez puțin, las gândurile deoparte și orgoliul, s-ar putea să-i retrezesc amintirile fostului meu soț, să-i ofer ceva nou! Are nevoie de pasiune și de afecțiune! Teroarea nu îi place! Eu am divorțat ca să-l las să-și trăiască viața și să nu existe alte presiuni. Să nu mă mai deranjeze nimeni, pentru că nu mai stau pe gânduri. Data viitoare, îl aștept în cele mai sexy portjartiere! Știe el care”, spunea Claudia, conform cancan.

De altfel, din cauza lui Gabi Bădălău, între Claudia și Bianca Drăgușanu au fost procese duse în instanță și câștigate de actuala iubită a milionarului de la Giurgiu. ”Dragilor, trăim într-o țară civilizată unde justiția este corectă și se aplică corect în orice situație. Așadar vă îndemn, nu vă mai lăsați batjocorite, jignite, denigrate sau intimidate de oameni răi sau fără scrupule”, spunea, la acea vreme, Bianca Drăgușanu.

ADVERTISEMENT