Life

Cum a cucerit-o Ronald Gavril pe Anamaria Prodan: “Nu știe ce înseamnă așa ceva”

Cum a cucerit-o Ronald Gavril pe Anamaria Prodan? Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste acum și e mai fericită ca oricând.
20.01.2024 | 09:23
Cum a cucerito Ronald Gavril pe Anamaria Prodan Nu stie ce inseamna asa ceva
Cum a cucerit-o Ronald Gavril pe Anamaria Prodan. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan și Ronald Gavril trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Impresara e mai fericită ca oricând, pe toate planurile și nu e de mirare, având în vedere că noul ei partener o răsfață cu adevărat.

Cum a cucerit-o Ronald Gavril pe Anamaria Prodan

Pentru Anamaria Prodan, ultimii ani nu au fost deloc ușori. Vedeta a divorțat de Laurențiu Reghecampf și a început o nouă viață. Anterior, aceasta a avut o relație cu Flavius Nedelea.

ADVERTISEMENT

Lucrurile nu aveau însă să meargă atât de bine. Cei doi au decis să rămână doar prieteni. Totuși, o nouă iubire avea să apară în viața impresarei, iar acum, aceasta se declară mai fericită ca oricând.

Ronald Gavril, “The Thrill”, este noul partener de viață al Anamariei Prodan. Cum se înțeleg cei doi și cum a reușit acesta să o cucerească pe impresară? Putem spune că este vorba despre o relație perfectă.

ADVERTISEMENT

Ronald Gavril o susține în tot ceea ce face pe Anamaria Prodan. E alături de ea la fiecare secundă, iar cei doi comunică în orice moment al zilei. Iar acest lucru este suficient pentru impresară, care simte că într-adevăr are acum pe cineva lângă ea.

„Mi-a dat Dumnezeu ceva minunat și îi mulțumesc în fiecare zi și sunt fericită. Mă face fericită. Lucrurile vin în viața noastră atunci când trebuie. Mi-am dorit pe cineva care să mă iubească enorm și să mă facă să mă simt împlinită. De câteva luni construiesc frumos, mă susține în tot ce fac, e lângă mine la fiecare secundă. Îmi dă mesaje și noaptea să vadă ce fac”, a dezvăluit aceasta.

ADVERTISEMENT

Ronald Gavril, un ”bărbat pe cale de dispariție”

Anamaria Prodan spune că Ronald Gavril nu se teme de nimic. Este un bărbat puternic și realizat pe picioarele sale. Și se pare că asta a contat foarte mult și de altfel această atitudine a și cucerit-o pe impresară.

În opinia sa, noul ei partener de viață poate să îi ofere ”tot ceea ce visează”. Iar impresara nu se referă doar la partea materială, ci mai degrabă la partea spirituală, după cum spune chiar ea.

ADVERTISEMENT

„Simt că e cineva lângă mine și orice pas greșit pe care îl fac el mă susține. Lui nu îi e teamă de nimic. Când întâlnești un om mai puternic și realizat, pe picioarele lui, atunci contează. Este un om care poate să îmi ofere tot ceea ce visez, aici vorbesc de suflet.”, a declarat Anamaria Prodan, la Xtra Night Show.

Ce altceva a mai contat la începutul relației? Impresara spune că în momentul în care a văzut programul noului său partener, a fost surprinsă. Și mai mult de atât, spune că bărbați ca el sunt ”pe cale de dispariție”.

„Când am văzut programul vieții lui am înțeles că până la această vârstă nu a știut ce înseamnă ce sunt cluburile, petrecerile până dimineața, nu știe ce înseamnă așa ceva. E un bărbat atât de bun, genul ăla pe cale de dispariție.”, a mai spus vedeta.

ADVERTISEMENT