News

Cum a găsit-o Valentina Pelinel pe Zina Dumitrescu, acum o săptămână. Soția lui Cristi Borcea se aștepta ca Mama Zina să moară

28.03.2019 | 21:30
Cum a gasito Valentina Pelinel pe Zina Dumitrescu acum o saptamana Sotia lui Cristi Borcea se astepta ca Mama Zina sa moara

Valentina Pelinel a vizitat-o pe Zina Dumitrescu chiar cu o săptămână înainte să moară. Creatoarea de modă s-a stins din viață azi, 28 martie, după o luptă grea cu o boală care a măcinat-o încet. Vedeta care a creat generații întregi de manechini celebri s-a stins pe un pat de spital. Vestea tragică a decesului său a venit ca un trăsnez asupra oamenilor pe care i-a învățat meserie și au ajuns în cele din urmă familia sa. Cum arată camera în care a murit Zina Dumitrescu!

Cum a găsit-o Valentina Pelinel pe Zina Dumitrescu, la ultima vizită?

”Offf, Zina Dumitrescu a murit! Ce păcat! Eu știu că Valentina a vizitat-o săptămîna trecută, împreună cu Dana Androne și părea sfârșită! Valentina a povestit că aceasta era complet schimbată, dacă de obicei, era optimistă, ei bine, de data aceasta, lucrurile au stat cu totul diferit!

Mama Zina nu mai voia nimic, nici să meargă, nici să mânânce, nici să mai meargă undeva anume. Tot optimismul ei dispăruse. Parcă se resemnase! Își încheiase socotelile cu viața, și Valentina chiar se gândea dacă apucă să o mai vadă în viață”, a povestit, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro, o apropiată de-a Valentinei Pelinel.

Cum a găsit-o Valentina Pelinel pe Zina Dumitrescu la ultima vizită?
Cum a găsit-o Valentina Pelinel pe Zina Dumitrescu la ultima vizită?

Cătălin Botezatu, în lacrimi după aflarea veștii decesului Zinei

Cătălin Botezatu a intrat în direct, prin telefon, la emisiunea Agenția VIP, un de s-a aflat de decesul vedetei. Zina Dumitrescu îl numea pe acesta fiu, văzându-i de aproape evoluția și învățându-l tot ce știa în domeniul modei. “Este o veste tristă, am aflat acum zece minute, mi s-a spus că nu a murit, că încă erau la spital, o resuscitau. Nu cred aşa ceva! A fost unul din oamenii care i-a făcut viaţa mai frumoasă (n.r. Ioan Casian). Poate că noi nu am fost tot timpul acolo, poate că am fost prea puţin, acum e destul de delicat, nu ştiu, iertaţi-mă, nu ştiu ce să vă mai spun”, a declarat designer-ul.