News

Cum a murit Andra, mândria unui liceu din Deva. S-a stins din senin: ”Era lumina, rațiunea și toată iubirea lumii”

Cum a murit Andra, mândria unui liceu din Deva. S-a stins din senin, spune familia: ”Era lumina, rațiunea și toată iubirea lumii pentru mama și tatăl ei”.
03.05.2023 | 17:53
Cum a murit Andra mandria unui liceu din Deva Sa stins din senin Era lumina ratiunea si toata iubirea lumii
Cum a murit Andra, mândria unui liceu din Deva. Foto: Antena 3
ADVERTISEMENT

Cum a murit Andra, mândria unui liceu din Deva. S-a stins din senin, spune familia: ”Era lumina, rațiunea și toată iubirea lumii pentru mama și tatăl ei”. Andra era o elevă cu rezultate foarte bune la învățătură, care s-a strâns subit, lăsând în urmă o familie îndurerată.

Cum a murit Andra, mândria unui liceu din Deva

Cum a murit Andra, mândria unui liceu din Deva. S-a stins din senin, spune familia: ”Era lumina, rațiunea și toată iubirea lumii pentru mama și tatăl ei”. Andra era o elevă cu rezultate foarte bune la învățătură, care s-a strâns subit, lăsând în urmă o familie îndurerată.

ADVERTISEMENT

Conform Antena 3.ro, Andra Hrubi era elevă în clasa a XII-a la Colegiul Național Pedagogic ”Regina Maria” din Deva și se număra printre elitele instituției. Pasionată de literatură, Andra avea o colecție remarcabilă de cărți, iar în timpul liber posta filmulețe pe Tik Tok prin care încuraja tineretul să citească mai mult.

Fără să știe ce o așteaptă, fata s-a simțit brusc rău într-o zi și a fost transportată la spital, unde medicii au constatat decesul. Familia spune că efortul medicilor de a o salva a fost zadarnic, pentru că fata a murit în urma unui infarct, moarte inexplicabilă la vârsta sa.

ADVERTISEMENT

Colegii și profesorii Andrei sunt răvășiți și spun că nu pot să accepte că prietena și colega lor s-a dus. “Cu multă durere în suflet dorim să-i adresăm un ultim omagiu, colegei noastre, Andra Hrubi. Niciunul dintre noi nu și-a imaginat că ne vom lua rămas bun pe vecie, n-am crezut că timpul trece pe nesimțite și că viața unui om este asemenea unei clipe, până când sufletul tău a ales să ne părăsească.

Ai fost un înger încă din prima zi în care te-am cunoscut, ai reușit să arăți lumii ce e puritatea, ce înseamnă inocența, simplitatea și eleganța. Te vom purta veșnic în inimile noastre. Rămas bun și drum lin spre Ceruri, dragă Andra!“, au transmis reprezentanții Colegiului “Regina Maria” din Deva pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Ca și orice tânăr de perspectivă, Andra avea planuri mari de viitor, care acum s-au transformat în cenunșă. “Moartea Andrei mi-a îndurerat profund sufletul și inima. Am iubit această fetiță de când am cunoscut-o. Avea visuri frumoase pe care, sunt convinsă, că inteligența, ambiția, și tenacitatea ei le împlinea.

Era lumina, rațiunea și toată iubirea lumii pentru mama și tatăl ei. Lumea este astăzi mai săracă fără Andra Hrubi. Îmi vor lipsi conversațiile cu ea, îmi vor lipsi zâmbetul și sinceritatea ei, delicatețea și dârzenia ei. Era minunată, frumoasă, caldă și hotărâtă în tot ce făcea”, au transmis apropiații, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT

În România în 2022 au murit 307.000 de oameni în primele 11 luni ale anului, o creștere cu 17% față de anul 2021. Este considerat cel mai ridicat nivel al mortalității din ultimii 30 de ani. Statistic, vorbim despre peste 27.000 de români morți pe lună și aproape 900 de oameni morți în fiecare zi.

ADVERTISEMENT
Tags: