News

Dramă într-o familie din Dâmbovița. Fata de 17 ani, găsită moartă în baie. Pe 31 martie trebuia să-şi serbeze majoratul

O familie din Dâmbovița trece prin clipe cumplite. Fata lor, de doar 17 ani, a fost găsită moartă în baie. La finalul acestei luni, tânăra trebuia să-şi serbeze majoratul.
20.02.2023 | 11:56
Drama intro familie din Dambovita Fata de 17 ani gasita moarta in baie Pe 31 martie trebuia sasi serbeze majoratul
Elevă de 17 ani din Dâmbovița, găsită moartă în baie de tatăl său. Fata avea majoratul în curând. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un sat cu puțin peste 800 de suflete din județul Dâmbovița este zguduit de o dramă fără margini. O adolescentă de 17 ani a fost găsită moartă de către o rudă. Totul s-a întâmplat în locuința tinerei.

Elevă de 17 ani din Dâmbovița, găsită moartă în baie de tatăl său. Fata avea majoratul în curând

Din informațiile presei locale, tragedia din localitatea dâmbovițeană a fost constatată luni dimineață. Fata de 17 ani a fost găsită fără suflare, în jurul orei 05.30, de către propriul tată, cel care a trăit un șoc uriaș.

ADVERTISEMENT

Tânăra se afla în baie. Când a fost găsită de părintele său, apa curgea peste trupul ei neînsuflețit. Din datele preliminare citate de publicația Cronica Găeștiului, cel mai probabil, fata s-a intoxicat cu monoxid de carbon.

Imediat, la fața locului au ajuns mai multe echipaje medicale. Din nefericire, cei de pe ambulanță nu au mai putut decât să constate decesul. Trupul fetei a fost ridicat pentru efectuarea necropsiei. Se va stabili astfel cu exactitate împrejurările decesului său.

ADVERTISEMENT

Fata care a murit în această dimineață în satul Meri era elevă la Liceul Iordache Golescu, în clasa a XII-a. Peste doar câteva zile, pe 31 martie, aceasta trebuia să își serbeze majoratul.

În urmă cu doar cinci zile, reprezentanții ISU Suceava atrăgeau atenția asupra pericolului reprezentat de intoxicarea cu monoxid de carbon. Autoritățile îndrumau cetățenii să-și monteze în locuințe detectoare de gaz.

ADVERTISEMENT

Intoxicarea cu monoxid de carbon este un pericol cu care ne putem confrunta în perioada sezonului rece, iar utilizarea mijloacelor de încălzire cu defecțiuni pot conduce la degajarea acestuia”, semnalau salvatorii suceveni, pe Facebook.

Tragedie similară celei din Dâmbovița, raportată recent și în Argeș

Drama din prezent produsă în Dâmbovița este una aproape trasă la indigou cu o altă tragedie din Argeș. Pe 16 decembrie 2022, o fată în vârstă de 10 ani a murit, în urma unei intoxicaţii cu monoxid de carbon. Minora a fost găsită fără suflare în baia locuinței.

ADVERTISEMENT

Nenorocirea de la finalul anului trecut a avut loc într-o locuință din Vlădești. La fața locului au intervenit un echipaj SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean. ”Din păcate, s-a declarat decesul fetiţei în vârstă de 10 ani. I s-au efectuate manevre de resuscitare de către echipajele medicale, însă fără răspuns. Posibil intoxicaţie cu fum sau gaz într-o baie”, au transmis atunci reprezentanţii ISU Argeş.

ADVERTISEMENT