Life

Cum a putut să apară Vulpița la plajă! Oamenii din jur au rămas fără cuvinte când i-au văzut ținuta

15.06.2020 | 17:37
Cum a putut sa apara Vulpita la plaja Oamenii din jur au ramas fara cuvinte cand iau vazut tinuta
ADVERTISEMENT

Chiar dacă s-a scurs deja mai bine de jumătate de an de când a apărut pe micul ecran, Veronica Stegaru, sau Vulpița, așa cum o cunoaștem cu toții, nu pare dispusă să pună capăt telenovelei. Ba chiar își propune să continue mult și bine telenovela care i-a adus celebritatea, iar producătorii emisiunii Acces Direct își freacă mâinile de bucurie la gândul că îi așteaptă o vară cu cifre de audiență amețitoare.

Și dacă tot am adus vorba despre aventurile controversatului cuplu din Blăgești, ei bine, trebuie să știți că aceștia au bifat de curând prima lor vizită la malul Mării Negre. După câteva minute de discuții aprinse pe această temă, tinerii au acceptat invitația lansată de mai-marii Antenei 1 și au pornit în aventura vieții lor.

ADVERTISEMENT

Și pentru că un weekend pe litoral este ocazia perfectă să reaprindă flacăra iubirii în relația lor, Vulpița a ales să-și surprindă partenerul de viață cu o ținută cum nu s-a mai văzut. A reușit, ce-i drept, însă la fel de surprinși au fost și oamenii din jur, care nu s-au putut abține să nu se amuze copios pe seama „vedetei”.

Vulpița a comis-o din nou. Uite cum a putut să apară la plajă

Asta pentru că  tânăra din micuța comună vasluiană a dorit să se bronzeze complet îmbrăcată, în condițiile în care toate doamnele și domnișoarele venite la mare obișnuiesc să poarte costume de baie, sau chiar optează pentru varianta topless.

ADVERTISEMENT

Simțindu-se probabil jenată să își arate trupul dezgolit, Vulpița a îmbrăcat o  pereche de pantaloni scurți și un tricou care îi lăsa doar buricul la vedere. Ulterior, le-a împărtășit prietenilor virtuali mai multe fotografii din această mini-vacanță, semn că a avut parte de o experiență cu adevărat memorabilă.

De altfel, Viorel i-a promis soției că în scurt timp vor reveni la malul mării, cu condiția ca aceasta să renunțe la celelalte obiecte vestimentare în favoarea clasicului costum de baie. În plus, a asigurat-o că nu are motive să se simtă rușinată.

ADVERTISEMENT

Vulpița s-a căsătorit cu Viorel pentru bani

Deși era încă minoră, Vulpița a acceptat să îmbrace rochia de mireasă în urmă cu cinci ani și poate vă întrebați ce anume a determinat-o să facă acest pas la o vârstă atât de fragedă. Ei bine, nu dragostea, ci condiția socială precară pe care o avea în casa părintească.

Altfel spus, din dorința de a scăpa odată pentru totdeauna de sărăcie, Vulpița și-a dat acordul să devină doamna Stegaru, iar la scurt timp a apărut în viața lor și Maria, o minune de fetiță pe care tânăra mămică o iubește ca pe ochii din cap. Asta deși recunoaște că la momentul respectiv nu și-a dorit să aducă pe lume un copil.

ADVERTISEMENT

Nu prea îmi plăcea de Viorel încă de la început. Dar aveam nevoie de bani. Nu prea eram fericită cu el. Nu eram pregătită. Nu prea mi-am dorit să fac un copil, că nu știam ce să fac, dar nu am avut de ales”, a dezvăluit Veronica Stegaru la Acces Direct.

ADVERTISEMENT