Life

Idilă neașteptată la Insula Iubirii. O ispită a cedat în fața unei concurente. ”Sunt îndrăgostit”

Legătură surprinzătoare la Insula Iubirii. Un bărbat s-a îndrăgostit de una dintre participantele show-ului de la Antena 1.
18.08.2023 | 10:01
Idila neasteptata la Insula Iubirii O ispita a cedat in fata unei concurente Sunt indragostit
Legătură surprinzătoare la Insula Iubirii. Un bărbat s-a îndrăgostit de una dintre participantele show-ului de la Antena 1. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Idilă neașteptată la Insula Iubirii. O ispită le-a mărturisit unor colegi că este îndrăgostit de o frumoasă brunetă. Bărbatul de 29 de ani nu s-a sfiit să-și recunoască sentimentele.

Legătură surprinzătoare la Insula Iubirii. Un bărbat s-a îndrăgostit de una dintre participantele show-ului de la Antena 1

Legătură surprinzătoare la Insula Iubirii. Un bărbat s-a îndrăgostit de una dintre participantele show-ului de la Antena 1, moderat de Radu Vâlcan. Ispita masculină se pare că a pus ochii pe Bianca Giurcă care are o relație cu Marius Moise.

ADVERTISEMENT

Tânărul este nimeni altul decât Alin Simoiu care le-a dezvăluit colegilor de cameră că i s-au aprins călcâiele după concurentă. Acesta le-a spus lui Ahmad Daas și lui Dan Chiș că lucrurile încep să se complice.

„Ce frumos ne-am jucat astăzi! E un joc aici… S-au complicat lucrurile… M-am îndrăgostit! Nu mai pot Ahmad! O să crape inima în mine dacă nu o să fiu cu ea. Da (n.r.: vorbesc serios). Sunt îndrăgostit”, a spus ispita într-o filmare de pe TikTok.

ADVERTISEMENT

Momentul nu a fost difuzat pe micile ecrane. Bianca Giurcă a aflat despre sentimentele ispitei masculine și l-a întrebat dacă s-a îndrăgostit sau nu de ea. Alin Simoiu i-a făcut mai multe complimente tinerei de 25 de ani.

„Ești o fată frumoasă, ești o fată care zâmbește și are un suflet extraordinar. Sunt gesturi mici pe care eu le văd și le remarc și care pentru mine contează. Cred că ești o femeie atât de minunată acasă, din ce mi-ai povestit tu”, a declarat Alin Simoiu.

ADVERTISEMENT

Cine este Alin Simoiu de la Insula Iubirii

Alin Simoiu este una dintre ispitele masculine de la Insula Iubirii, sezon 7. Tânărul are 29 de ani și este un antreprenor de succes, precizând că în momentul de față are trei business-uri pe teritoriul țării noastre.

După terminarea liceului tânărul a plecat în Germania, unde a muncit mai mulți ani. Nu a urmat nicio facultate, dar asta nu l-a făcut să renunțe la visele sale. La revenirea în România a investit toate economiile în afaceri.

ADVERTISEMENT

Are o flotă de mașini Uber și vinde autoturisme aduse din Germania. În plus, tânărul de 29 de ani comercializează produse pentru agricultură. Pe plan sentimental ispita masculină se declară un adevărat cuceritor.

ADVERTISEMENT