Life

Lacrimi amare și tensiuni la Insula Iubirii. Imagini greu de privit pentru o concurentă: ”Sunt mereu vinovată pentru ce face el”

S-a lăsat cu lacrimi amare și tensiuni mari la Insula Iubirii. O concurentă a răbufnit după ce a văzut niște imagini tulburătoare.
11.08.2023 | 09:00
Lacrimi amare si tensiuni la Insula Iubirii Imagini greu de privit pentru o concurenta Sunt mereu vinovata pentru ce face el
Lacrimi amare și tensiuni la Insula Iubirii. Sursă foto: captură video / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

S-a lăsat cu tensiuni, lacrimi amare, dar și regrete la Insula Iubirii. O concurentă a început să plângă după ce a văzut mai multe imagini tulburătoare. Despre cine este vorba și ce s-a întâmplat?

Lacrimi amare și tensiuni la Insula Iubirii

Bianca Giurcă a aflat ce s-a întâmplat între Marius Moise și Oana Monea. Concurenta nu a rezistat prea mult, iar la scurt timp a izbucnit în lacrimi. Se pare că imaginile surprinse au bulversat-o complet.

ADVERTISEMENT

În momentul în care l-a văzut pe Marius Moise cu Oana Monea, Bianca Giurcă nu a mai rezistat. Tânăra spune că niciodată nu l-a văzut pe bărbat atât de romantic. Ea a mai dezvăluit că cei doi nu au fost pasionali niciodată și că nici nu se sărutau.

Mai mult de atât, ea era cea care trebuie să îl roage să facă aceste lucruri. Deși a avut o criză de lacrimi, concurenta de la insula Iubirii încearcă să nu îl judece. Chiar și așa, ceea ce a văzut a fost cam greu de privit.

ADVERTISEMENT

„Cu altă femeie? Nu l-am văzut. Nici cu mine măcar. Noi nu ne sărutăm. Noi nu suntem așa pasionali. Eu trebuie să îi cer să facă lucrurile astea. Nu le face…Nu știu, mi s-a părut ceva spontan. Mi s-a părut că și-a dorit. N-a făcut-o că trebuia să o facă.

Cred că motivul pentru care s-a despărțit de mine este pentru a face ceea ce simte. Nu pot să îl judec că s-a sărutat cu Oana, în condițiile în care s-a despărțit de mine, dar pot să îl judec pentru faptul că eu sunt mereu vinovată pentru tot ce face el”, a mărturisit Bianca Giurcă, la Insula Iubirii.

ADVERTISEMENT

Se simte Bianca Giurcă vinovată?

Cum a ajuns Marius Moise să se apropie de Oana Monea? Se pare că Bianca Giurcă a fost cea care a făcut primul pas greșit la Insula Iubirii. Mai exact, concurenta s-a apropiat de ispita Alin. 

La rândul ei, Bianca confirmă faptul că a fost și ea vinovată. Pe de altă parte, ea consideră că Marius avea la rândul său niște curiozități legate de Oana Monea și că doar voia să se apropie mai mult de ea.

ADVERTISEMENT

„Automat că și eu consider (n.r că este vinovată). Am crezut că este vina mea și pentru că s-a despărțit de mine că eu sunt de vină, pentru lucrurile pe care eu le-am făcut. dar sunt și altele, dar a încercat să o arunce pe mine. Nu-mi explic cum imediat după ce s-a despărțit de mine s-a sărutat cu altă fată”, a mai spus concurenta de la Insula Iubirii.

ADVERTISEMENT