Sport

Cum a reacţionat Mihai Rotaru după ce Mirel Rădoi a făcut praf patru jucători de la Universitatea Craiova: “Avem principii clare”

Mihai Rotaru a reacţionat imediat după ce Mirel Rădoi a avut un discurs incendiar la adresa a patru jucători de la Universitatea Craiova, care au fost excluşi de la prima echipă.
12.11.2022 | 23:48
Cum a reactionat Mihai Rotaru dupa ce Mirel Radoi a facut praf patru jucatori de la Universitatea Craiova Avem principii clare
Ce a spus Mihai Rotaru după ce Mirel Rădoi a exclus patru jucători din lotul Universităţii Craiova
ADVERTISEMENT

La finalul meciului Rapid – Universitatea Craiova 2-2, Mirel Rădoi a avut un discurs incendiar şi a explicat motivele pentru care i-a exclus din lot pe Andrei Ivan, Jovan Markovic, Sergiu Hanca și Ionuț Vînă. Toţi cei patru au fost trimişi la echipa a doua înaintea partidei din Giuleşti.

Mihai Rotaru, alături de Mirel Rădoi după ce antrenorul Universităţii Craiova a exclus patru jucători

La scurt timp după declaraţiile date de Mirel Rădoi, Mihai Rotaru a reacţionat şi a transmis că sprijină orice decizie luată de antrenorul Universităţii Craiova.

ADVERTISEMENT

“Fără discuţie, toţi antrenorii au avut această libertate. S-a creat o impresie falsă cu protejatul jucătorilor. A plecat de la Victor Pițurcă, care a spus-o la alibi, pentru a-și motiva despărțirea. La Craiova sunt protejate principiile, nu jucătorii. Primul principu este respectul. Întotdeauna vom fi apărătorii principiilor pe care le urmăm. Nu fug de răspunsuri, dar nu spălăm rufele în public. Avem principii clare.

Toţi antrenorii au avut libertatea de a decide în viaţa vestiarului. Echipa de fotbal o conduce Rădoi. Clubul l-am condus eu, acum e rândul lui Sorin Cârţu. Îl sprijin cu tot ceea ce pot pentru a avea autoritate. Nu stăm să analizăm dacă cineva are un kilogram în plus sau minus.

ADVERTISEMENT

Îl sprijin pe Rădoi şi sprijin deciziile luate de el. Mirel Rădoi va avea 90% din punctul de vedere la decizia finală. Au mai fost jucători care au ajuns la echipa a doua. Vătăjelu a ratat Europeanul din Franţa. Mateiu a fost la echipa a doua, la fel Băluţă.

Poate să plece oricine în iarnă. Orice variantă va fi luată în calcul. Împrumutul, rămânerea la echipa a doua sau să muncească mai mult. Dacă își vor revizui atitudinea față de viață, nu de club, sunt convins că pot ajuta fotbalul românesc. Mai avem un principiu, să ne spijinim unul pe altul, dar cu respect reciproc. Ei au calitate, dar vrem ca toţi jucători să reziste în viaţă şi în alte medii care nu sunt prietenoase”, a declarat Mihai Rotaru la emisiunea “Fotbal Club” de la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Ce a spus Mirel Rădoi despre cei patru jucători excluşi înainte de Rapid – Universitatea Craiova 2-2

Mirel Rădoi şi-a expus, la finalul meciului din Giuleşti, motivele pentru care a decis să-i excludă pe Andrei Ivan, Jovan Markovic, Sergiu Hanca și Ionuț Vînă.

“Pe Ivan l-am avut și la națională, l-am rugat să nu mai simuleze. A simulat cu Voluntari și s-a accidentat. Marko (n.r. – Jovan Markovic), mă rog de el. Dacă am ajuns să mă rog eu și ceilalți de el, nu e bine. Sergiu (n.r. – Hanca), ține adversarul într-una, i-am explicat ce trebuie să facă și nu a înțeles.

ADVERTISEMENT

Pe Vînă l-am adus de la echipa a doua. Nistor a știut să profite, dar el nu. În momentul de față sunt excluși, vom vedea pe ce perioadă, am vorbit foarte serios. Niciodată nu am să stric atmosfera de la club pentru un jucător, poate să fie oricine”, spunea Mirel Rădoi.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,25 este cota pentru „peste 2,5 goluri marcate” la Chindia – Universitatea Craiova. Vezi aici toate cotele.

ADVERTISEMENT