Life

Cum a reacționat Monica Bârlădeanu după ce s-a spus că are o relație cu Valeriu Gheorghiță, un bărbat însurat. Mesajul surprinzător

Monica Bârlădeanu a făcut primele dezvăluiri despre relația cu colonelul Valeriu Gheorghiță. Ce spune despre informația conform căreia e însurat.
13.06.2023 | 16:09
Cum a reactionat Monica Barladeanu dupa ce sa spus ca are o relatie cu Valeriu Gheorghita un barbat insurat Mesajul surprinzator
Monica Bârlădeanu a făcut dezvăluiri despre relația cu Valeriu Gheorghiță. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

După ce în spațiul public au apărut imagini cu Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheorghiță, parte a echipei medicale SRI, în timp ce se relaxau într-un jacuzzi, vedeta a oferit sau nu lămuriri. Adevărul despre starea amoroasă a colonelului.

Monica Bârlădeanu a spus adevărul despre relația cu Valeriu Gheorghiță

Recent, imagini cu Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheorghiță, cadru medical în echipa de la SRI, s-au răspândit în mediul online. Din fotografiile ce pot fi văzute aici, surprinse la un resort din Bulgaria, reiese faptul că au o relație destul de apropiată, cei doi relaxându-se într-un jacuzzi.

ADVERTISEMENT

Inițial, s-a vehiculat informația conform căreia Valeriu Gheorghiță ar fi însurat cu o fostă colegă de facultate, informație care o punea pe actrița din Vlad într-o ipostază deloc plăcută.

În plus, în urmă cu câteva luni se vehiculaseră că vedeta ar urma să se căsătorească cu medicul estetician Lucian Popa. Astfel că, actrița nu a lăsat prea mult noile zvonuri să circule. Pe contul său de Instagram, a negat vehement că s-ar iubi cu un bărbat însurat.

ADVERTISEMENT

„Dragilor, știu că circulă o știre cu informații eronate vis-a-vis de relația mea personală. Și ca să nu vă faceți gânduri sau să vă puneți întrebări, îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine: partenerul meu de viață e un bărbat absolut necăsătorit, liber de orice obligație.

Nu e o relație ascunsă. Doar că am acest principiu de care mă țin, să nu vorbesc public despre viața mea personală. Vă îmbrățișez tare”, a declarat Monica Bârlădeanu după ce a fost fotografiată în compania lui Valeriu Gheorghiță.

ADVERTISEMENT

Monica Bârlădeanu a confirmat relația

Ulterior, contactată de publicația VIVA, Monica Bârlădeanu a confirmat, prin intermediul PR-ului său, Aprilia Ivanov, Monica Bârlădeanu a oferit informații suplimentare despre subiect și a făcut declarații surprinzătoare.

Astfel, actrița a confirmat relația cu Valeriu Gheorghiță, dar și-a dorit să sublinieze încă o dată faptul că acesta nu mai este însurat, ci a divorțat de soția sa. „Da, este adevărată relația. Doar că el, la momentul acesta, nu mai este căsătorit.

ADVERTISEMENT

Informația eronată este aceea că el ar mai fi căsătorit. Pentru că s-a spus povestea că el ar fi căsătorit, ceea ce nu este așa”, este mesajul scurt transmis de reprezentanta actriței Monica Bârlădeanu despre relația sa.

ADVERTISEMENT