Sport

Cum a reacționat Peluza Nord a FCSB la imnul în limba maghiară a lui Sepsi și la prezentarea elevilor lui Cristiano Bergodi

Peluza Nord a FCSB a reacționat instant în momentul în care se intona imnul în limba maghiară a lui Sepsi, dar și la prezentarea fotbaliștilor lui Cristiano Bergodi.
03.04.2023 | 20:46
Cum a reactionat Peluza Nord a FCSB la imnul in limba maghiara a lui Sepsi si la prezentarea elevilor lui Cristiano Bergodi
Cum a reacționat Peluza Nord a FCSB la imnul în limba maghiară a lui Sepsi
ADVERTISEMENT

Fanii vicecampioanei României au început să scandeze „România, România!” când au auzit imnul celor de la Sepsi, și au huiduit și fluierat numele jucătorilor lui Cristiano Bergodi, în momentul în care erau prezentați la stație.

Cum a reacționat Peluza Nord a FCSB la imnul în limba maghiară a lui Sepsi

Peluza Nord FCSB a reacționat imediat cum fanii au auzit imnul în limba maghiară a lui Sepsi, suporterii începând să scandeze „România, România!”. Nici jucătorii lui Sepsi nu au scăpat, aceștia fiind fluierați și huiduiți de galeria „roș-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

Suporterii FCSB au fost nervoși înaintea confruntării, când au fost controlați la „sânge” de către forțele de ordine și au fost puși să se descalțe la intrarea în stadion.

„S-au pus cinci mii de carduri de suporteri în vânzare. Cu un card poți cumpăra două bilete la fiecare meci de-a lungul sezonului. Cardurile s-au epuizat. N-ai card, nu poți să cumperi bilet, nu te lasă sistemul, așa zicea domnul de la casă.

ADVERTISEMENT

Poate doar să găsești pe cineva care a cumpărat un singur bilet, să îți ia și ție un bilet și să ți-l dea. Practic, au restricționat accesul în stadion. E o bătaie de joc!”, a fost reacția unui suporter.

Explozie de bucurie după golul lui Andrea Compagno

Meciul dintre Sepsi și FCSB a început în forță, covăsnenii deschizând scorul după autogolul lui Risto Radunovic, în minutul 6, iar Andrea Compagno a egalat pentru FCSB, la două minute distanță.

ADVERTISEMENT

După golul atacantului italian, ultrașii FCSB-ului s-au bucurat enorm și au început să scandeze din nou „România, România!”, dar și „Suntem noi, Steaua suntem noi!”.

În minutul 18, Risto Radunovic l-a servit perfect pe Florinel Coman, care a trimis un șut plasat, de la marginea careului, luându-l prin surprindere pe Roland Niczuly, iar FCSB a reușit să întoarcă scorul.

ADVERTISEMENT

În ultimele două meciuri directe, FCSB s-a impus de fiecare dată împotriva lui Sepsi, scor 1-0, iar singura și ultima victorie a covăsnenilor a fost în 2018, scor 4-2, într-un meci jucat la Sfântu Gheorghe.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,80 este cota pentru „2 solist” la meciul CFR Cluj – FCSB

ADVERTISEMENT
Tags: