Sport

Sepsi Sf. Gheorghe – FCSB 1-2, în etapa 2 din play-off SuperLiga. Charalambous îi duce pe „roș-albaștri” la un punct de CFR Cluj. Cum arată clasamentul

FCSB a câștigat cu 2-1 meciul din deplasare cu Sepsi din etapa 2 a play-off-ului din SuperLiga și s-a apropiat la un punct de CFR Cluj și la 3 de liderul Farul.
03.04.2023 | 22:08
Sepsi Sf Gheorghe  FCSB 12 in etapa 2 din playoff SuperLiga Charalambous ii duce pe rosalbastri la un punct de CFR Cluj Cum arata clasamentul
FCSB reintră puternic în lupta la titlu după victoria cu 2-1 pe terenul lui Sepsi foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
03-04-2023
19:34

Cum arată clasamentul din play-off-ul SuperLigii după Sepsi – FCSB 1-2

FCSB a profitat din plin de pașii greșiți făcuți de Farul și de CFR Cluj în etapa 2 din play-off-ul SuperLigii. La debutul cipriotului Elias Charalambous pe banca tehnică, „roș-albaștrii” au câștigat cu 2-1 pe terenul lui Sepsi și s-au apropiat în clasament la 3 puncte de liderul Farul și la unul singur de campioana CFR Cluj. Iar săptămâna viitoare urmează un derby de „care pe care” în Gruia, contra echipei lui Dan Petrescu.

Sepsi, deși a avut câteva oportunități bune de a marca, nu și-a depășit luni seara statul de „lanternă roșie” a play-off-ului. Trupa lui Bergodi este singura care nu a obținut niciun punct în primele două etape și nu ar fi exclus să intre în categoria celor care vor face doar figurație, asemenea Argeșului în sezonul precedent.

play-off superliga
Clasament play-off SuperLiga
03-04-2023
17:31

Sepsi Sf. Gheorghe - FCSB 1-2 (Ștefănescu 6, / Compagno 8, Coman 19)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 90+7: Fluier final.

Min. 86: Aganovic execută peste poartă o lovitură liberă de la 18 metri.

Min. 79: Târnovanu are un reflex uluitor și scoate de lângă bară șutul lui Papa din margine acareului mare.

Min. 62: Nepermis de liber în careu, Aganovic șutează din 10 metri, mingea sare din Dawa la Safranko, iar acesta reia din 6 metri în plasă. Golul este anulat însă după analiza VAR, pentru un ofsaid la Safranko în momentul șutului expediat de Aganovic.

Min. 50: Tudorie primește o minge pe 6 metri, dar șutează complet aiurea.

Min. 29: Tudorie îi pune o minge pe 16 metri lui Păun, dar șutul acestuia este scos de Târnovanu de sub bară.

Min. 19: GOOOL FCSB! Coman primește o pasă excelentă de la Radunovic, pătrunde în careu pe stânga și șutează pe jos, plasat, la colțul lung, fără speranțe pentru Niczuly.

Min. 18: Păun rămâne singur la 8 metri de paortă, dar șutează mult peste poartă.

Min. 12: Aganovic șutează slab din marginea careului și Târnovanu reține.

Min. 8: GOOOL FCSB! Olaru șutează din afara careului, mingea e deviată de fundașii lui Sepsi, sare la Compagno, care rămâne singur cu Niczuly și înscrie din 7-8 metri.

Min. 6: GOOOL Sepsi! Ștefănescu primește o pasă în careu de la Aganovic, șutează din 10 metri, mingea este deviată de Radunovic și intră în plasă.

Min. 4: Aganovic pătrunde în careu pe partea dreaptă, șutează pe lung, mingea lovește bara și iese în corner.

Min. 2: Niczuly reține șutul lui Coman de la distanță.

Min. 1: A început partida.

03-04-2023
15:57

Echipele de start la Sepsi - FCSB

Au apărut echipele de start la Sepsi – FCSB:

Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Bălașa, Ninaj, A. Dumitrescu – Aganovic, N. Păun, J. Rodriguez – Safranko, Tudorie, Ștefănescu. Rezerve: Began – R. Ispas, D. Ciobotariu, M. Tamas, E. Papa, Francisco Junior, I. Gheorghe, Achahbar, Rondon Antrenor: Cristiano Bergodi 

FCSB: Târnovanu – Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru, Ad. Șut, Edjouma – Cordea, Compagno, Fl. Coman. Rezerve: A. Vlad – V. Crețu, Miculescu, I. Cristea, Ov. Popescu, Nikolov, Oaidă, Pantea, Radaslavescu. Antrenor: Elias Charalambous

Meciul Sepsi Sf. Gheorghe – FCSB are loc luni, 3 aprilie, cu începere de la ora 20:30, în cadrul etapei 2 din play-off-ul SuperLigii. După remizele făcute de Farul la București cu Rapid și de CFR Cluj pe terenul Universității Craiova, un succes al bucureștenilor la ultima clasată din play-off ar aduce FCSB la trei puncte de liderul din Dobrogea.

Unde se joacă meciul Sepsi Sf. Gheorghe – FCSB, în etapa 2 din play-off SuperLiga

Confruntarea Sepsi Sf. Gheorghe – FCSB se desfășoară luni, 3 aprilie, de la ora 20:30, pe stadionul echipei covăsnene, în etapa 2 din play-off-ul SuperLigii. Sepsi este ultima clasată din play-off, care nu are cum să prindă o cupă europeană din această postură, dar care își va concentra toate eforturile pentru a câștiga din nou Cupa României, fiind ultima câștigătoare a trofeului.

ADVERTISEMENT

Sepsi va juca joi, 6 aprilie, sfertul de finală cu CS Mioveni, tot pe teren propriu. Covăsnenii chiar au mari șanse să ajungă din nou în finala Cupei, ținând cont că dintre echipele din play-off doar CFR Cluj mai este, dar campionii ultimelor cinci sezoane în SuperLiga sigur vor fi mult mai concentrați pe lupta cu Farul și FCSB pentru un nou titlu. Oricum, meciul cu FCSB a generat un interes uriaș și se va disputa cu casa închisă.

Cine transmite la TV partida Sepsi Sf. Gheorghe – FCSB

Partida Sepsi Sf. Gheorghe – FCSB se joacă luni, 3 aprilie, de la ora 20:30, pe stadionul cu același nume din capitala Covasnei,  în etapa 2 din play-out-ul SuperLigii. Ea va fi transmisă în direct pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Sfântu Gheorghe, încă de luni, 3 aprilie, vremea este una care nu prea îmbie la fotbal, deși ca temperatură nu va fi foarte frig. Este o zi cu cer acoperit, cu șanse mari de a ploua în mai multe reprize, inclusiv la ora jocului. Maxima va fi de 11 grade la ora 15:00 și va scădea până la 4-5 grade la ora partidei. Meciul va fi condus de unul dintre cei mai buni arbitri, craioveanul Sebastian Colțescu.

Ce absențe sunt în întâlnirea Sepsi Sf. Gheorghe – FCSB

Cristiano Bergodi are la dispoziție tot lotul, putând alege foarte ușor jucătorii pe care îi consideră cei mai potriviți pentru a bloca rapid armada a FCSB-ului. Problema antrenorului de la Sepsi este faptul că joi echipa sa va evolua tot acasă în sferturile de finală ale Cupei României împotriva lui CS Mioveni și obiectivul covăsnenilor este de a câștiga al doilea an consecutiv trofeul, pentru a se califica în Conference League.

ADVERTISEMENT

Un obiectiv care nu mai există pentru FCSB, care nu a trecut de faza grupelor, pentru că importanța maximă o are campionatul, unde speră să lupte cu Farul și CFR Cluj pentru câștigarea titlului. La Sfântu Gheorghe, va lipsi Octavian Popescu, accidentat în meciul România – Belarus din preliminariile EURO 2024. FCSB va fi la primul meci de la sosirea antrenorului cipriot Elias Charalambous.

Cote la pariuri la jocul Sepsi Sf. Gheorghe – FCSB

Favorita caselor de pariuri în acest meci este echipa oaspete, la o cotă de 2,20. Dacă trupa lui Cristiano Bergodi va da peste cap planurile oamenilor lui Gigi Becali, cota va fi de 3,40. Șansă dublă „X2” are cotă 1,35, iar șansă dublă „1X” ajunge la 1,65. Un gol marcat de bucureșteni este cotat la 1,35, iar o reușită a covăsnenilor la 1,50.

ADVERTISEMENT

FCSB are bilanț destul de bun în deplasările de la Sfântu Gheorgghe. A pierdut o singură dată, în 2018, cu scorul de 4-2, a obținut trei succese, ultimul chiar în acest sezon, 1-0, gol Compagno, după ce Tudorie de la gazde a ratat un penalty. Alte patru jocuri s-au terminat la egalitate.

ADVERTISEMENT