Life

Cum arată acum “femeia mumie” care seamănă cu Angelina Jolie. A fost eliberată din închisoare

Cum arată acum “femeia mumie” care și-a făcut zeci de operații estetice pentru a semăna cu Angelina Jolie. A fost eliberată din închisoare.
27.10.2022 | 07:21
Cum arata acum femeia mumie care seamana cu Angelina Jolie A fost eliberata din inchisoare
Cum arată acum “femeia mumie”. Sursa foto: Facebook, news.com.au/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fatemeh Khishvand, cunoscută ca “femeia mumie” care seamănă cu Angelina Jolie, a fost condamnată la închisoare în 2019, iar recent și-a arătat adevărata față. Aceasta s-a schimbat foarte mult în perioada cât a stat închisă.

Cum arată acum femeia mumie

Fatemeh Khishvand, pe numele său real, a devenit cunoscută în toată lumea datorită postărilor în care apare cu fața deformată, ca urmare a celor 50 de operații estetice pe care le-a suferit pentru a semăna cu actrița Angelina Jolie.

ADVERTISEMENT

Sahar Tabar a fost eliberată condiționat din închisoare în decembrie 2020. În aprilie a fost la un pas de moarte din cauza infectării cu COVID-19.

Din cauza felului în care arăta, femeia a primit o condamnare la închisoare de 10 ani.

Înainte de a fi condamnată, femeia a declarat că aspectul său fizic se datorează produselor cosmetice, dar și a Photoshop-ului, în mare parte.

ADVERTISEMENT

Ulterior s-a demonstrat că femeia a suferit zeci de intervenții la nivelul nasului, al buzelor și al pomeților.

“Ceea ce ați văzut pe Instagram sunt, de fapt, efectele speciale pe care le-am folosit pentru a crea fotografiile.”, spunea femeia, notează romaniatv.net.

ADVERTISEMENT

Sahar Tabar a apărut recent în cadrul unei emisiuni TV, iar acum arată complet schimbată. “Femeia mumie” s-a îngrășat câteva kilograme și nu mai seamănă deloc cu Angelina Jolie.

Aceasta a recunoscut că a făcut atât de multe operații deoarece își dorea încă din copilărie să devină celebră. Femeia a mai spus că niciodată nu s-a gândit să o imite pe celebra actriță de la Hollywood.

ADVERTISEMENT

Scopul său era acela de a arăta ca mireasa moartă din filmul “Corpse bride” (2005), regizat de Tim Burton. Aceasta nu s-a gândit niciodată că ar putea ajunge să aibă probleme cu autoritățile.

După tot ce i s-a întâmplat până acum, femeia din Iran nici nu mai vrea să audă de rețelele sociale.

De ce a ajuns Sahar Tabar la închisoare

Autoritățile din Iran au decis arestarea femeii pe motiv că este un exemplu negativ pentru tinerele iranience din cauza felului în care arată.

În 2019, femeia originară din Iran a fost condamnată la zece ani de închisoare pentru “coruperea tinerilor, incitare la violenţă, blasfemie, obţinerea de venituri prin mijloace necorespunzătoare și lipsă de respect față de valorile republicii iraniene”.

ADVERTISEMENT