Life

Cum arată acum Nigar din Suleyman Magnificul. Actrița e la fel de frumoasă și la 41 de ani

Cum arată acum, la 41 de ani, actrița care a interpretat-o pe odalisca Nigar în Suleyman Magnificul? Au trecut 9 ani de când serialul s-a încheiat.
20.02.2023 | 20:42
Cum arata acum Nigar din Suleyman Magnificul Actrita e la fel de frumoasa si la 41 de ani
Cum arată acum Filiz Ahmet, actrița care a interpret-o pe Nigar în Suleyman Magnificul. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sulyeman Magnificul a fost unul dintre cele mai iubite seriale turcești care s-au difuzat la noi în țară. Românii s-au îndrăgostit rapid de personajele producției, privindu-le seară de seară în cele 139 de episoade filmate. Cum arată acum, la 9 ani de la încheierea difuzării, actrița Filiz Ahmet, cea care a interpretat-o pe odalisca Nigar.

Nigar din Suleyman Magnificul, la fel de frumoasă și la 41 de ani. Cum arată acum actrița Filiz Ahmet

Suleyman Magnificul a fost lansat în Turcia în anul 2011, a avut patru sezoane și 139 de episoade, iar în momentul în care a ajuns în România, o țară întreagă a iubit povestea impresionantă a conducătorului Imperiului Otoman. 

ADVERTISEMENT

De curând, producția a fost introdusă în catalogul Voyo, iar nostalgicii îl vor putea urmări din nou, astfel că își vor aminti de personajele pe care le-au îndrăgit atât de mult în trecut.

Una dintre personajele care au făcut furori în producția turcească care arată cum stăteau lucrurile în lumea orientului în secolul al XVI-lea, cu tot cu situațiile controversate din harem și poveștile de dragostea de la curtea sultanului, a fost cadâna Nigar.

ADVERTISEMENT

Interpretată de Filiz Ahmet, personajul s-a transformat din unul care era menit să aibă apariții episodice, în unul important, începând ca din sezonul doi să aibă din ce în ce mai multă putere.

„La început rolul Nigar nu era unul consistent. Odalisca Nigar avea apariţii episodice, era vag creionată. Deja în sezonul doi a căpătat puteri şi m-am bucurat enorm că Nigar a fost pusă în valoare, şi-a arătat latura foarte umană. Faptul că Nigar are mii de fani e o confirmare a faptului că am făcut din ea un personaj foarte credibil”, a povestit actrița, citată de Click.ro. 

ADVERTISEMENT

Cu toate că acum are 41 de ani, „amanta lui Ibrahim” arată neschimbată, iar anii nu par să-și fi pus amprenta asupra sa. După cum se vede în fotografiile publicate de Filiz Ahmet în mediul online, chipul său a rămas la fel de tânăr ca atunci când a apărut în serial.

filiz ahmet suleyman magnifcul prezent
Așa arată Filiz Ahmet- actrița din Suleyman Magnificul- în prezent.
Foto: Facebook

Filiz Ahmet nu a știut să controleze faima primită după Suleyman Magnficul

Chiar dacă a fost fericită să vadă că datorită personajului Nigar din Suleyman Magnificul publicul o îndrăgește și are succes, Filiz Ahmet a mărturisit că, la început, nu știa cum să gestioneze toată faima dobândită.

ADVERTISEMENT

„M-am trezit brusc cu mii de fani în lumea întreagă. La început mi-a fost destul de dificil să merg pe stradă şi să mă oprească foarte mulţi oameni să-mi pună întrebări, să mă fotografieze să-mi ceară detalii despre ce se va întâmpla în viitor cu Nigar. Mă simţeam cumva hăituită. Nu eram obişnuită cu asta”, a explicat actrița din Suleyman Magnificul.

ADVERTISEMENT