Life

Vești bune pentru fanii serialului Suleyman Magnificul. Unde va putea fi urmărită producția din Turcia

Fanii serialului Suleyman Magnificul au parte de o surpriză. Producția va fi din nou disponibilă pentru a fi urmărită în România.
06.01.2023 | 21:49
Vesti bune pentru fanii serialului Suleyman Magnificul Unde va putea fi urmarita productia din Turcia
Serialul Suleyman Magnificul, disponibil din nou în România. Sursa foto: IMDb/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Serialul Suleyman Magnificul se întoarce în România. Fanii producției din Turcia vor putea urmări din nou povestea personajelor preferate pe o altă platformă.

Serialul Suleyman Magnificul va putea fi vizionat din nou în România. Unde va fi disponibil

Suleyman Magnificul a apărut în 2011 și a avut patru sezoane. Serialul a fost foarte apreciat atât de publicul din Turcia, cât și de cel din România.

ADVERTISEMENT

La noi în țară, serialul a fost difuzat pe Kanal D și a bătut recorduri de audiență la vremea respectivă.

Cei care au apreciat serialul din Turcia trebuie să știe că acesta va fi disponibil din nou pentru vizonare.

ADVERTISEMENT

Începând cu această lună, Suleyman Magnificul poate fi vizionat pe platforma Voyo, notează adevarul.ro.

Serialul turc prezintă lumea Orientului din secolul al XVI-lea, atunci când Suleyman se afla la conducerea Imperiului Otoman.

ADVERTISEMENT

În cadrul producției pot fi urmărite poveștile din harem, disputele politice de la acea vreme, precum și poveștile personale și cele de dragoste de la curtea sultanului.

Din distribuția serialului au făcut parte nume mari din lumea filmului din Turcia, cum ar fi Meryem Uzerli, cea care a interpretat-o pe Sultana Hurrem. În ultimele sezoane ale producției, actrița a fost înlocuită de Vahide Perçin.

ADVERTISEMENT

De asemenea, în serial a jucat și cunoscutul actor turc Vahide Perçin, care a fost și protagonist.

Acesta a interpretat rolul lui Suleyman Magnificul, dar a avut roluri importante și în alte filme și seriale din Turcia. Dintre ele amintim Vatanım Sensin (2016 – 2018), Babil (2020), Rise of Empires: Ottoman (2020) sau İstanbul Kırmızısı (2017).

Nur Fettahoğlu, Nebahat Çehre, Mehmet Günsür, Burak Özçivit și Gürbey İleri s-au numărat și ei printre actorii care au dat viață personajelor din îndrăgitul serial.

Ce filme, seriale și emisiuni mai pot fi vizionate pe Voyo din ianuarie 2023

Tot pe Voyo, din ianuarie va fi disponibil noul sezon Survivor România, care va debuta pe 9 ianuarie la Pro TV.

Sezonul 13 Românii au talent va începe tot luna aceasta și va putea fi văzut la Pro TV din 20 ianuarie 2023. Abonații Voyo vor putea vedea fiecare episod în avans.

Pe platformă sunt disponibile și numeroase filme pe care le pot vedea abonații. Printre ele se numără Jaful secolului, Un tataie de coșmar, Pasager în trenul morții, Minte criminală și Need for speed: Începuturi.

Tot pe Voyo vor putea fi urmărite și meciuri. De exemplu, în acest weekend se vor difuza live cele mai așteptate meciuri din Cupa Angliei, printre care și cel dintre Manchester United și Everton. Acesta poate fi urmărit vineri, 6 ianuarie, de la ora 22:00.

ADVERTISEMENT
Tags: