News

Cum arată bolizii de lux ai lui Iulian Dumitrescu. Plătea 6.000 de euro pe lună chirie pe un apartament cu 4 camere, terase și jacuzzi privat

Imagini cu bolizii de lux ai lui Iulian Dumitrescu. Cum arată apartamentul închiriat de politician, cu 6.000 de euro pe lună
02.02.2024 | 14:39
Cum arată bolizii de lux ai lui Iulian Dumitrescu. colaj Fanatik/ Foto Hepta/ G4media.ro
ADVERTISEMENT

Au apărut imagini cu bolizii de lux ai lui Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean Prahova și prim-vicepreședinte PNL pentru Mediu de Afaceri şi Societate Civilă. Deși cele două mașini au o valoare totală de peste 500.000 de euro, acestea nu apar în declarația de avere.

Cum arată bolizii de lux ai lui Iulian Dumitrescu

Bolizii de lux sunt conduși de președintele CJ Prahova și de soția sa. Vorbim despre un Lamborghini Urus și un Bentley, potrivit G4media. Însă, în declarația de avere a politicianului apare un singur autoturism Land Rover. De asemenea, el deține împreună cu soția două apartamente, unul de peste 150 de metri pătrați, iar altul de 45 de metri pătrați.

ADVERTISEMENT

Politicianul figurează cu un credit bancar de 127.000 de euro și cu datorii de 180.000 de dolari către o persoană fizică. Președintele CJ plătea 6.000 de euro pe lună chirie pe un apartament penthouse, situat în cartierul Stejarii din Capitală.

Locuința, cu o suprafață utilă de 635 mp, are patru camere, terase, zone de zi și jacuzzi privat, așa cum se arată pe site-ul Stejarii Residential Club. Observăm că un apartament precum cel închiriat de președintele CJ Prahova are patru terase, patru băi, bucătărie, dressing și inclusiv o sală de cinema, de 34.69 mp.

ADVERTISEMENT
Cum arată apartamentul de lux ai lui Iulian Dumitrescu
Cum arată apartamentul de lux ai lui Iulian Dumitrescu. Foto stejarii.ro

A cheltuit 600.000 de euro pe vacanțe de lux și cumpărături

Și cum o viață de lux presupune și vacanțe pe măsură, Iulian Dumitrescu a cheltuit într-un singur an și jumătate aproape 600.000 de euro pe cumpărături și călătorii. Printre destinațiile alese de președintele CJ Prahova se numără Dubai, Capri, Insulele Maldive, Abu Dhabi și Mykonos.

Amintim că politicianul este anchetat de DNA pentru luare de mită. Iulian Dumitrescu ar fi obținut 16 milioane de euro pentru acordarea unor contracte din bani publici unui om de afaceri. Intermediari ar fi fost sora și cumnatul său.

ADVERTISEMENT

„Una dintre societățile omului de afaceri ar fi avut la momentul pretinderii în derulare un contract cu CJ Prahova. Ulterior achiziționării societății comerciale de la persoana fizică de la pct. 3 i s-ar mai fi atribuit un nou contract de lucrări cu beneficiar CJ Prahova”, transmite DNA.

Joi, 1 februarie, oamenii legii au desfășurat percheziții la domiciliul liberalului, dar și la sediul Consiliului Județean Prahova. Ulterior, atât Iulian Dumitrescu, dar și sora și cumnatul lui, au ajuns la audieri la DNA București.

ADVERTISEMENT

Cei trei au fost plasați sub control judiciar pentru 60 de zile. De altfel, Iulian Dumitrescu a primit interdicția de a-și exercita funcția în perioada menționată. La scurt timp după decizia oamenilor legii, liberalul și-a anunțat demisia din toate funcțiile din partid.

ADVERTISEMENT