Life

Cum arată casa în care locuiește Oana Roman în afara Bucureștiului. Vedeta a vrut să o vândă cu aproape 500.000 de euro

Cum arată casa în care locuiește Oana Roman, situată în afara Bucureștiului. Vedeta a scos-o la vânzare la prețul de aproape 500.000 de euro.
07.02.2024 | 23:36
Cum arata casa in care locuieste Oana Roman in afara Bucurestiului Vedeta a vrut sa o vanda cu aproape 500000 de euro
Cum arată casa Oanei Roman. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Casa în care Oana Roman locuiește est situată în afara Bucureștiului și dispune de o grădină mare, dar și de livadă. Vedeta a investit mulți bani în locuință, iar acum ceva timp a scos-o la vânzare.

Cum arată casa în care locuiește Oana Roman. Locuința se află în afara Bucureștiului

Fiica lui Petre Roman are o vilă în afara Bucureștiului, în Tunari, acolo unde locuiește alături de fiica ei, Isabela. Vedeta s-a mutat în această casă în 2019 și a investit în ea suma de 160.000 de euro.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, Oana Roman a făcut anumite renovări în locuința ei. Înainte de a se muta aici, vedeta stătea într-un apartament, la care a renunțat pentru casa cu grădină mare, flori și pomi fructiferi.

Atunci când s-a mutat în vilă, vedeta încă era împreună cu Marius Elisei. Între timp, cei doi s-au despărțit, iar proprietatea a fost pusă în vânzare.

ADVERTISEMENT

Casa Oanei Roman are o curte foarte mare, care dispune de livadă cu pomi fructiferi. În 2022, vedeta a postat un anunț cu descrierea locuinței, în care a anunțat că vrea să o vândă sau să o închirieze.

Vila are 4 dormitoare, 2 băi și 2 sufragerii, dar și 3 garaje. Atunci când a vrut să vândă casa, Oana Roman a cerut suma de 480.000 de euro. Pentru închirierea imobilului, aceasta a cerut, în 2022, suma de 2.500 de euro pe lună.

ADVERTISEMENT

Până în acest moment, casa vedetei nu s-a vândut, iar aceasta încă locuiește acolo. Întreținerea locuinței ar fi reprezentat motivul pentru care fiica lui Petre Roman ar fi vrut să se mute în altă parte.

“Ne-a rămas mare casa. O vând sau o închiriez. Tunari la 200 m de ieșirea spre centură sau Pipera. 1.000 mp teren, 340 mp desfășurați interior. 4 dormitoare, două sufragerii, dressing, două băi, 3 garaje, beci. (…) Livadă cu pomi.

ADVERTISEMENT

Curtea necesită o mică investiție în gazon și alei. Vânzare 480.000 de euro Închiriere – pretabil școală, grădiniță, after school, birou sau rezidential. 2500 de euro pe lună”, a anunțat Oana Roman pe rețelele sociale, acum ceva timp, notează cancan.ro.

Oana Roman casa
Casa pe care Oana Roman vrea să o vândă. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik

Fiind o locuință spațioasă, facturile sunt destul de mari, astfel că vedeta ar fi vrut să o vândă. Din păcate, ofertele din partea doritorilor nu au apărut între timp.

ADVERTISEMENT
Tags: