Life

Cum arată Celine Dion după ce și-a anulat turneul european din cauze medicale. Foto

Cum arată Celine Dion acum. Vedeta și-a anulat turneul european care trebuia să aibă loc în aprilie din cauza problemelor de sănătate. Iată ce imagine a postat aceasta.
12.05.2022 | 00:33
Cum arata Celine Dion dupa ce sia anulat turneul european din cauze medicale Foto
Cum arată Celine Dion. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Celine Dion se simte mai bine după ce și-a anulat turneul din Europa, ca urmare a problemelor sale de sănătate.

Cum arată Celine Dion după anularea concertului din cauze medicale

Artista în vârstă de 53 de ani a dezvăluit că se simte mai bine acum, la o lună de la momentul în care trebuia să fie în Europa, într-un turneu pe continent.

ADVERTISEMENT

Vedeta a povestit pe rețelele de socializare că a trebuit să amâne spectacolele din nou, deoarece nu se simte destul de bine încât să urce pe scenă. Acestea vor avea loc în septembrie.

Celine Dion a dezvăluit că se simte mai bine, dar tot are spasme musculare, așa că nu ar avea nicio șansă să poată face față unui efort așa cum este cel depus într-un turneu.

ADVERTISEMENT

„Îmi pare atât de rău, mă întristează că trebuie să amân din nou spectacolele. Prima dată a fost evident din cauza pandemiei și de data aceasta sănătatea mea mă obligă să amân spectacolele din turneul european…

Cum arată Celine Dion acum
Cum arată Celine Dion după anularea concertului din cauze medicale. foto: Instagram

Mă simt puțin mai bine… dar încă am spasme musculare. …

Trebuie să fiu în cea mai bună formă bună, să fiu sănătoasă ca să pot oferi 100% din mine pe scenă, pentru că asta meritați”, a transmis cântăreaţa.

ADVERTISEMENT

Ce mesaj a transmis Celine Dion pentru mamele din Ucraina

De asemenea, cu ocazia Zilei Mamei din America, vedeta a ținut să transmită un mesaj referitor la refugiatele din Ucraina care au copii și trec acum prin clipe de groază.

„Mă gândesc la mamele din Ucraina și din întreaga lume care și-au pierdut copiii. Și pentru acele mame care se îngrijorează în mod constant cu privire la modul în care își pot ține copiii în siguranță”, a mai spus artista pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Vedeta a postat această imagine de mai sus alături de cei trei copii ai ei:  René-Charles, de 21 de ani și gemenii Nelson și Eddy, de 11 ani.

ADVERTISEMENT