Life

Cum arată Elena Udrea în costum de baie, la 48 de ani. Unde a fost surprinsă alături de logodnicul ei

Iată cum arată Elena Udrea în costum de baie, la 48 de ani. Blondina a fost surprinsă alături de logodnicul ei, Adrian Alexandrov.
15.08.2021 | 08:35
Cum arata Elena Udrea in costum de baie la 48 de ani Unde a fost surprinsa alaturi de logodnicul ei
Elena Udrea. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Iată cum arată Elena Udrea în costum de baie, la 48 de ani. Fosta politiciană a fost surprinsă alături de logodnicul ei, Adrian Alexandrov (34 de ani), cei doi aniversând cinci ani de relație.

În ultimul timp, Elena Udrea a evitat aparițiile publice și a preferat să-și dedice timpul familiei. Ea și logodnicul ei au împreună o fetiță, Eva Maria, care urmează să împlinească trei ani în această toamnă.

ADVERTISEMENT

Cum arată Elena Udrea în costum de baie, la 48 de ani

Elena Udrea arată foarte bine în costum de baie, la 48 de ani și după ce a dat naștere fetiței ei, în 2018. Blondina a fost surprinsă alături de logodnicul ei, Adrian Alexandrov, cu care este în vacanță.

Fosta deputată s-a lăsat fotografiată într-un costum de baie dintr-o singură piesă, având imprimeu cu steluțe. Se pare că blondina reușește să se mențină foarte bine la vârsta ei, așa cum se poate observa în fotografiile postate.

ADVERTISEMENT

Alături de ea și de iubitul ei se află și fiica celor doi, Eva Maria, în vârstă de aproape trei ani. Elena Udrea și Adrian Alexandrov au aniversat, recent, cinci ani de când sunt împreună.

Elena Udrea, în costum de baie
Elena Udrea, în costum de baie. Sursa foto: unica.ro/ Colaj: Fanatik

Între Elena Udrea și Adrian Alexandrov există o diferență de vârstă de 13 ani, însă acest lucru nu pare să fie o problemă. Cei doi se înțeleg foarte bine și sunt fericiți împreună, judecând după relația pe care o au de ani buni.

ADVERTISEMENT

„Este o relație frumoasă, puternică, nu doar prin faptul că avem un copil, ci și pentru că s-a consolidat printr-o experiență grea pentru oricine. Adrian a făcut față neașteptat, mai bine chiar decât alții cu mai multă experiență de viață.

Aș zice că este ca și când ar fi făcut armata, dar nu în garnizoană, ci direct pe front. Este un tată minunat, implicat, prea implicat chiar, și care o iubește enorm pe Eva.

ADVERTISEMENT

Ne place să facem lucruri împreună, să avem planuri care acum o includ și pe Eva. Este o persoană loială, pe care poți conta”, spunea Elena Udrea în februarie 2020, pentru CIAO.ro.

Elena Udrea se numără printre cei mai controversați foști politicieni din România. A fost ministru al Turismului în perioada 22 decembrie 2008 – 9 februarie 2012. De asemenea, a fost și consilier prezidențial, șef al Cancelariei Prezidențiale și deputat.

În 2018, blondina a fugit în Costa Rica pentru a scăpa de condamnarea din dosarul „Gala Bute”. După ce s-a născut fiica ei, Udrea a fost încarcerată acolo, urmând să revină în România în 2019.

ADVERTISEMENT
Tags: