News

Cum arată iubitul criminal al concurentei de la Românii au talent, Alla Klyshta

01.06.2019 | 11:57
Cum arata iubitul criminal al concurentei Alla Klyshta de la Românii au talent

Fanii emisiunii Romanii au talent se întreabă cum arată iubitul criminal care a ucis-o pe Alla Klyshta, concurenta care a ridicat sala în picioare la preselecții! Ei bine, frumoasa ucraineană de 33 de ani a fost ucisă de fostul său iubit, după cum au stabilit procurorii din Germania.

Iată cum arată iubitul criminal al concurentei de la Românii au talent, Alla Klyshta

Artista trăia în Germania de mai mulți ani și avea un iubit cu care a mers în mai multe rânduri la prietenii săi. Cei doi aveau perioade bune și perioade mai puțin bune, când se separau. Se reîndrăgosteau apoi unul de celălalt, iar povestea de dragoste continua. Ultima despărțire însă se pare că a fost și ultima. Fratele tinerei a venit din Ucraina deoarece sora lui nu mai răspundea la telefon.

A dat-o imediat dispărută, iar poliția a început s-o caute pe frumoasa ucraneană. La scurt timp însă, doi trecători au observat ceva plutind pe râul Rin și au alertat autoritățile. Din păcate, procurorii germani au stabilit că trupul găsit plutind aparținea de fapt artistei dată dispărută.

Iubit criminal Alla Klyshta Românii au talent
Alla Klyshta si iubitul care a ucis-o pe concurenta de la Românii au talent lucrau impreuna

Trupul neînsuflețit al artistei Alla Klyshta a fost găsit plutin pe Rin

O anchetă a fost deschisă imediată, iar varianta crimei a fost prima pe care au urmat-o procurorii germani, care nu s-au înșelat deloc. S-a stabilit că fostul iubit al artistei Alla Klyshta a decis că dacă el nu o poate avea, nimeni să nu o mai aibă pe frumoasa lui iubită, așa că a ucis-o cu sânge rece, fiind tratată drept o crimă pasională.

“Inima mea e ruptă, eu nu pot accepta ideea că cineva cu un suflet rău ar putea face acest lucru unei astfel de persoane frumoase, ca tine, copilul meu. Te voi ţine în inima mea pentru totdeauna.  Sper ca justitia va castiga, stiu ca asta nu te poate aduce inapoi cu noi , dar meritați dreptate.  Ai fost un înger pe pământ și acum eşti un Înger frumos în cer copilul meu! Nu te pot lăsa să pleci Îmi este frică de această lume crudă. Aș vrea să mă trezesc din acest coșmar. Vă trimit la familia ta și la oricine te iubește pe măsură ce fac multă putere. O parte din mine a plecat cu tine … Te voi iubi pentru totdeauna dragul meu prieten!”, a scris o prietenă a acesteia pe Facebook.