Life

Cum arată mama Nicoletei și Iulianei Luciu. Fotografia cu cele trei a devenit virală pe rețelele de socializare

10.01.2021 | 16:52
Cum arata mama Nicoletei si Iulianei Luciu Fotografia cu cele trei a devenit virala pe retelele de socializare
Iuliana și Nicoleta Luciu. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Nicoleta și Iuliana Luciu nu mai au nevoie de prezentare, frumusețea și inteligența lor fiind apreciată de toată lumea.

Cu toate acestea, mama celor două surori este o prezență mai retrasă, care nu își afișează viața public, cel puțin până acum.

ADVERTISEMENT

Cu ocazia zilei de naștere, mama celor două fete s-a pozat alături de Nicoleta și Iuliana Luciu și a postat imaginea pe Instagram, unde a ajuns virală.

Cum arată mama Iulianei și Nicoletei Luciu

Nicoleta și Iuliana au fost mereu apariții de senzație în showbiz-ul românesc, însă mama acestora a preferat mereu să stea retrasă, departe de lumina reflectoarelor.

ADVERTISEMENT

Surorile Luciu seamănă foarte bine una cu cealaltă, însă au moștenit frumusețea de la mama lor. Cea care le-a dat viață s-a lăsat fotografiată și imaginea a ajuns virală pe rețelele de socializare.

„La mulți ani, mama noastră frumoasă! Să fii sănătoasă! Te iubim foarte mult! ❤️❤️❤️”, a scris Iuliana Luciu în dreptul postării!

ADVERTISEMENT
Mama Nicoletei Luciu s-a pozat alături de fiica sa
Mama Nicoletei Luciu s-a pozat alături de fiica sa. Foto: Instagram

Mama Luciu e la fel de aranjată și de cochetă precum fiicele sale și se bucură de o frumusețe naturală, fără intervenții chirurgicale.

Selfie-ul cu surorile Luciu alături de mama lor a fost postat pe rețelele de socializare, alături de un mesaj de apreciere față de cea care le-a dat viață.

ADVERTISEMENT

Nicoleta Luciu a surprins pe toată lumea în 2011 când a născut tripleți pe care i-a botezat Kim, Kevin și Karoly. Nicoleta Luciu devenise mamă în 2008 când a născut un băiețel.

Din acel moment vedeta a rărit aparițiile TV și s-a dedicat în totalitate vieții de familie, fără să uite de fanii săi. Pentru aceștia a pregătit mereu postări pe Facebook, pentru a fi sigură că fanii îi sunt mereu aproape și puși la curent cu toate noutățile din viața vedetei.

 

ADVERTISEMENT