Life

Cum arată noua Dacia Duster 3. Mașina a fost surprinsă la probe camuflată

Cum arată noua Dacia Duster 3? Mașina a fost deja surprinză la probe camuflată. Cel mai probabil va fi pe placul multor șoferi.
18.09.2023 | 16:01
Cum arata noua Dacia Duster 3 Masina a fost surprinsa la probe camuflata
Cum arată noua Dacia Duster 3. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Noua Dacia Duster 3 a fost surprinsă la probe camuflată. Mașina nu avea cum să nu atragă atenția. Cum arată noul model care va fi lansat în curând? Mulți șoferi vor fi extrem de încântați.

Cum arată noua Dacia Duster 3

Iubitorii de Dacia Duster cu siguranță așteaptă cu nerăbdare modelul cu numărul 3. Cum arată noua mașină? Putem spune că cei de la Dacia au făcut o schimbare cu adevărat neașteptată.

ADVERTISEMENT

Noua Dacia Duster 3 a fost surprinsă în trafic, camuflată. Mașina era în probe, iar asta confirmă faptul că în curând, cei interesați o vor putea și achiziționa. Din primele imagini observăm un design ceva mai pătrățos față de cel de până acum.

Putem spune că Dacia Bigster a fost o inspirație și pentru Duster 3. Oficialii Renault au spus că noul model va avea și capabilități off-road cu mult mai bune. De asemenea, interiorul va fi mult mai generos decât actuala generație.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește utilitatea mașinii, de această dată, cei de la Dacia insistă ca mașina să fie folosită pentru escapade în natură. Iar asta putem observa și din modul în care mașina a fost camuflată.

Cum arată noua Dacia Duster 3. Mașina a fost surprinsă la probe camuflată. Sursă foto: colaj Fanatik
Cum arată noua Dacia Duster 3. Mașina a fost surprinsă la probe camuflată. Sursă foto: colaj Fanatik

Ce spun cehii despre noul model de la Dacia

Inclusiv cehii de la rnews.cz spun că acest model este unul de-a dreptul revoluționat, în primul rând pentru caroserie, iar mai apoi pentru dotări. Astfel, noua Dacia Duster 3 va avea o gradă la sol mult mai mare. De asemenea, ampatamentul va fi mai mare decât la Dacia Sandero.

ADVERTISEMENT

Momentan nu este clar când va ajunge mașină la vânzare, cert este că în 2024 cu siguranță. De asemenea, încă nu se cunosc detalii concrete legate de motorizare.

Pe de altă parte, portalul rnews.cz notează că este posibil ca propulsia să fie cu GPL. De asemenea, nu sunt excluse nici alte modificări surpriză pregătite de cei de la Dacia.

ADVERTISEMENT

„Nu știm prea multe încă, dar ceea ce se poate spune cu certitudine este că propulsia cu GPL va rămâne în ofertă și că noul Duster va primi platforma hibridă E-Tech. Nu știm încă dacă va fi o nouă generație cu un nou 1.8SCe sau versiunea actuală cu un 1.6SCe. 

O certitudine ar trebui să fie însă prezența unui 1.2TCe cu trei cilindri complet nou cu un mult hibrid de 48V, care ar trebui să primească și GPL-ul menționat”, arăta sursa citată cu privire la noua Dacia Duster 3.

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Bază aeriană din Crimeea în flăcări după un atac cu rachete ATACMS VIDEO
Bază aeriană din Crimeea în flăcări după un atac cu rachete ATACMS VIDEO
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
O masă de aer rece deasupra României a readus iarna în unele zone....
O masă de aer rece deasupra României a readus iarna în unele zone. De când revine căldura
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca...
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: Vorbeşte cu extratereştrii
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de...
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de ani: "Tot am mai încercat, dar nu pot!"
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar...
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar fi sedus și înșelat un bătrân din Milano. Imagini incredibile cu femeia și jurnaliștii italieni
Cine s-a răzbunat pe Simona Halep. El este „iubitul” de 57 de ani
Cine s-a răzbunat pe Simona Halep. El este „iubitul” de 57 de ani
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a...
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe trecători. Imagini cu un PUTERNIC IMPACT emoțional! VIDEO
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor...
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor încep să se concretizeze