Life

Cum arată noul SUV Dacia surprins la teste pe A1. Mulți nu ar recunoaște modelul. Foto

Noul SUV Dacia i-ar putea lua prin surprindere pe mulți în trafic. Modelul este unul complet diferit față de ce știam până acum.
17.03.2023 | 08:45
Cum arata noul SUV Dacia surprins la teste pe A1 Multi nu ar recunoaste modelul Foto
Cum arată noul SUV Dacia. Sură foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dacă te pregătești să achiziționezi noul SUV Dacia, cu siguranță ajungi vei fi uimit. Cei de la Dacia au pregătit un model cu adevărat deosebit. Dacă îl întâlnești în trafic s-ar putea ca nici măcar să nu recunoști marca, având în vedere noul design.

Cum arată noul SUV Dacia

Nenumărați români au decis să achiziționeze câte un model din generațiile de SUV Dacia în ultimii ani de zile. Inclusiv în alte țări europene, numărul unor astfel de mașini vândute a ajuns să crească. Sunt accesibile la preț, iar dincolo de asta, au și niște dotări cât se poate de complexe.

ADVERTISEMENT

Ce planuri au cei de la Dacia anul acesta? Jurnaliștii de la Newsweek au surprins în trafic un nou SUV Dacia aflat la teste pe A1 București Pitești. Nu este clar despre ce model este vorba, cert este că ar putea fi a treia generație de Dacia Duster, arată sursa citată.

De asemenea, nu ar fi exclus să fie și o combinație cu Daci Bigster, care are un design asemănător cu al Duster-ului. Pe de altă parte, mașina are șapte locuri. Și totuși cum arată noul SUV Dacia surprins în trafic? Concluzia o poți trage singur din imaginea de mai jos. Modelul este unul aparte.

ADVERTISEMENT
Un nou model de SUV Dacia surprins la teste. Sursă foto: Newsweek
Un nou model de SUV Dacia surprins la teste. Sursă foto: Newsweek

Iar cu siguranță oricine îl vede în trafic își va întoarce privirea. Stopurile sunt diferite, alături de alte detalii de lângă lunetă. Având în vedere că lansarea noii Dacia Duster, adică cea de a treia generație este așteptată în 2024, sunt șanse mari ca modelul văzut la teste să fie cel cu pricina.

Ce surprize pregătesc cei de la Dacia în 2024

Totuși, cei de la Newsweek nu exclud posibilitatea să fie vorba și despre următoarea generație a modelului Bigster, având în vedere că unele detalii nu sunt tocmai clare. Totuși, dacă ne uităm la conceputul Dacia Bigster, s-ar putea să găsim câteva asemănări.

ADVERTISEMENT

Menționăm faptul că în ultima perioadă, atât oficialii Renault cât și cei de la Dacia au tot anunțat că va urma lansare unor noi modele de Duster și de Bigster, în următorii ani, cel mai probabil 2024 și 2025. O serie de precizări în acest sens veneau și de la Xavier Martinet, directorul global pentru vânzări, marketing și operațiuni al mărcii Dacia, Xavier Martinet.

El spunea că noul model ar putea fi asemănător cu noul model Jeep Avenger, care de altfel a fost lansat anul trecut în Europa și care a câștigat titlul de Mașina Anului. De asemenea, ar putea fi vorba inclusiv despre o propulsie electrică, după cum scria și presa străină.

ADVERTISEMENT

”Intercalat între Spring și Duster, SUV-ul de buzunar Dacia va avea un format comparabil cu cel al Jeep Avenger (4,08 metri)”, relatau jurnaliștii francezi. Astfel, va fi nevoie de ceva mai mult timp pentru a afla ce surprize pregătesc cei de la Dacia.

ADVERTISEMENT
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă...
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă noul semn observat în apropiere de Harkov
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent...
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent luată de milionarul român
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod...
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod inedit! Actrița și familia ei și-au cumpărat o locuință de poveste și în Maramureș
10 ANI FĂRĂ PERMIS! E lege. Cine RISCĂ sancțiunea
10 ANI FĂRĂ PERMIS! E lege. Cine RISCĂ sancțiunea
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Obligațiile băncilor înainte de a demara procedura de executare silită
Obligațiile băncilor înainte de a demara procedura de executare silită
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților