Life

Cum arată Petre Roman la 76 de ani. Imaginea cu fostul premier a fost pusă de fiica sa, Oana Roman

Cum arată Petre Roman la 76 de ani. Fostul premier nu își arată deloc vârsta, conform imaginii dezvăluite de fiica sa, Oana.
07.02.2023 | 17:26
Cum arata Petre Roman la 76 de ani Imaginea cu fostul premier a fost pusa de fiica sa Oana Roman
Cum arată Petre Roman la 76 de ani Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Cum arată fostul Premier Petre Roman la vârsta de 76 de ani. Fiica lui, Oana Roman a fost cea care a postat imaginile alături de tatăl său.

Cum arată Petre Roman la 76 de ani

Petre Roman arată foarte bine la vârsta lui și are mare grijă să se mențină tânăr. De altfel, pare că Petre Roman a apelat la unele trucuri de înfrumusețare pentru a-și menține aspectul tânăr, chiar și la cei 76 de ani ai săi.

ADVERTISEMENT

Astfel, tatăl Oanei Roman pare că a apelat la vopsirea părului pentru a și a acoperi firele albe ce erau tot un semn al vârstei sale.

Oana Roman a povestit pe rețelele de socializare că a primit o vizită de la tatăl său, lucru care a făcut-o extrem de fericită, mai ales pentru că au povestit ca pe vremuri.

ADVERTISEMENT

Oana Roman nu trece prin cea mai bună perioadă a vieții sale, după ce a anunțat despărțirea oficială de tatăl fiicei sale, așa că are nevoie de tot sprijinul de care are nevoie și o vizită din partea tatălui său a fost ruptă din Rai în această situație.

„A fost tata în vizită. Am povestit ca pe vremuri. A fost minunat.”, a scris Oana Roman în cadrul postării de pe InstaStories

ADVERTISEMENT
Oana Roman și Petre Roman
Cum arată Petre Roman la 76 de ani Foto Instastory

Petre Roman este căsătorit cu o femeie mult mai tânără

Petre Roman este menținut tânăr și de soția lui mult mai mică decât el. După divorțul de Mioara Roman, Petre Roman s-a căsătorit cu Silvia Chifiriuc, acum 14 ani.

Diferența de vârstă de 25 de ani care există între Petre Roman și actuala sa parteneră de viață nu a fost un impediment pentru că aceștia să își trăiască povestea de iubire, chiar dacă familia lui Petre Roman nu a fost niciodată de acord cu acest mariaj. Petre Roman și actuala lui soție au împreună un fiu.

ADVERTISEMENT

Silvia Chifiriuc a povestit cum s-a întâlnit cu Petre Roman, într-un avion:

“Eram în aeroport la Milano, era în stânga mea, l-am salutat. În avion, după o oră de zbor, a încercat să mă cunoască, mi-a zis să stau lângă el.

Eram într-o relaţie de 11 ani, mi-a rămas o imagine foarte plăcută a degetelor, a fost un gest de admiraţie.

N-a fost dragoste la prima vedere, a fost o simplă o discuţie ce mi-a transmis o energie bună. Am vorbit la telefon, dar eu mă cam feream.”, a povestit Silvia Chifiriuc la Acces Direct.

ADVERTISEMENT
Tags: