Life

Oana Roman, complet schimbată după despărțirea de Marius Elisei: ”Am dus lupte multe și grele”

Oana Roman, o altă persoană după separarea de Marius Elisei. Declarația făcută în online de fiica fostului premier Petre Roman.
07.02.2023 | 17:15
Oana Roman complet schimbata dupa despartirea de Marius Elisei Am dus lupte multe si grele
Oana Roman, o altă persoană după separarea de Marius Elisei. Declarația făcută de fiica fostului premier Petre Roman. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Renumită influenceriță pare să fie complet schimbată după despărțirea de fostul partener de viață cu care a fost căsătorită. Vedeta susține că a dus lupte multe și grele până la ora actuală, dar mereu a ieșit învingătoare.

Oana Roman, o altă persoană după separarea de Marius Elisei. Declarația făcută de fiica fostului premier Petre Roman

Oana Roman și Marius Elisei și-au spus „Adio” din nou, la doar o lună de la separare șatena precizând că este recunoscătoare pentru toate momentele frumoase pe care le-a trăit. În plus, nu a renunțat la principiile sale.

ADVERTISEMENT

„Orice moment în care putem zâmbi sincer este o victorie! Eu sunt recunoscătoare pentru fiecare clipă de bucurie, fiecare răsărit, fiecare zâmbet de copil, fiecare moment în care primesc sau ofer iubire, pentru fiecare zi în care sunt sănătoasă.

Restul e vânt. Am dus lupte multe și grele în viața asta, dar nu am uitat niciodată să zâmbesc și să fiu recunoscătoare.

ADVERTISEMENT

Mulțumesc că am avut puterea să nu mă schimbe răul și să rămân eu însămi, fidelă mie și convingerilor mele.

Nu m-am aplecat și nu m-a doborât nimic până acum, tocmai pentru că eu am știut mereu exact cine sunt! Nu contează ce cred alții, contează ce știi tu despre tine. Atât!”, a transmis Oana Roman pe pagina personală de Instagram.

ADVERTISEMENT

Oana Roman, mai departe după separarea de Marius Elisei

Oana Roman este puternică și merge mai departe la doar o lună de la separarea de Marius Elisei, bărbatul alături de care are o fetiță pe nume Isabela. Influencerița are planuri mărețe și se pregătește de vacanță.

În fiecare an în luna februarie vedeta obișnuiește să plece peste hotare în perioada în care fiica sa are liber de la școală. Momentan, șatena nu a oferit informații despre locația în care va ajunge, dar va fi una cu mult soare.

ADVERTISEMENT

Cu oceastă ocazie fiica lui Petre Roman speră să se liniștească în sejurul de care se ocupă o agenție de turism la care apelează cu mare încredere de o perioadă foarte lungă.

ADVERTISEMENT