News

Cum arată plămânii a 4 persoane nevaccinate care au COVID-19. „Nu vă jucați cu sănătatea!”

Cum arată plămânii unor persoane nevaccinate și bolnave de COVID-19, conform CNCAV.
09.09.2021 | 23:56
Cum arata plamanii a 4 persoane nevaccinate care au COVID19 Nu va jucati cu sanatatea
ADVERTISEMENT

Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a transmis mai multe imagini despre felul în care arată plămânii persoanelor nevaccinate împotriva noului coronavirus, dar care au contractat boala, într-un fel sau altul.

Cum arată plămânii a 4 persoane nevaccinate, dar care au coronavirus

Instituția a publicat mai multe imagini cu patru astfel de pacienți. Este vorba, mai precis, despre tomografiile computerizate cu reconstrucţie tridimensională a 4 pacienţi care nu s-au imunizat împotriva COVID-19.

ADVERTISEMENT

Conform informațiilor oferite de sursa deja precizată, cei patru pacienți se află internați la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Tropicale „Victor Babeş” din Bucureşti.

CNCAV a transmis în acest fel un mesaj pentru populație, în care îi avertizează pe oameni că nu trebuie să se joace cu sănătatea lor.

ADVERTISEMENT

De asemenea, ei prezintă aceste patru cazuri ale unor persoane care au ajuns pe mâna medicilor din cauza infecției cu coronavirus.

Cum arată plămânii a 4 persoane nevaccinate, dar care au coronavirus
Cum arată plămânii a 4 persoane nevaccinate, dar care au coronavirus. Foto: CNCAV

Mesajul CNCAV despre persoanele care nu s-au vaccinat

Instituția arată că oricine poate fi afectat foarte grav de această infecție cu coronavirus și a transmis un mesaj de alertă prin care informează că tot mai multe persoane tinere ajung la secția de ATI a spitalelor, având forme grave ale bolii.

ADVERTISEMENT

„Nu vă jucați cu sănătatea!

Tomografiile computerizate cu reconstrucție tridimensională a patru pacienți nevaccinați, bolnavi de COVID-19, recent internați în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale „Victor Babeș” din București.

Boala COVID-19 nu ține cont de vârstă și tot mai mulți tineri au ajuns să fie internați la terapie intensivă.

ADVERTISEMENT

Ascultați sfatul medicilor!”, a transmis CNCAV.

Beneficiile vaccinării, transmise de CNCAV

Totodată, CNCAV informează că vaccinarea este singura soluție pentru a putea să scăpăm de infecția cu coronavirus.

De asemenea, tot în cadrul acelui mesaj, CNCAV informează care sunt beneficiile vaccinării, printre acestea fiind menționate reducerea riscului de infectare, dar și a celui de a transmite virusul.

„Vaccinarea rămâne cea mai la îndemână soluție de protecție împotriva COVID-19!

Prin vaccinare împotriva COVID-19: – se reduce riscul de infectare; – se reduce riscul de transmitere a virusului;- se reduce considerabil riscul de spitalizare; – se reduce considerabil riscul de deces.

Alege să te vaccinezi acum!”, a mai informat Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19.

ADVERTISEMENT