Life

Cum arată văduva lui Dem Rădulescu, la 69 de ani! Timpul a fost blând cu Adriana Șchiopu. Dezvăluiri emoționante ale fiicei lor

Pe 21 noiembrie 2023, Adriana Șchiopu, văduva marelui actor Dem Rădulescu, a împlinit 69 de ani. Cum a ajuns să arate acum îndrăgita actriță? Mulți au fost uimiți
23.11.2023 | 10:30
Cum arata vaduva lui Dem Radulescu la 69 de ani Timpul a fost bland cu Adriana Schiopu Dezvaluiri emotionante ale fiicei lor
Adriana Șchiopu, alături de Dem Rădulescu și fiica lor, Irina/ sursa foto: Adevărul
ADVERTISEMENT

Cum arată văduva lui Dem Rădulescu, la 69 de ani! Adriana Șchiopu a impresionat pe toată lumea cu felul în care a ajuns să arate acum. Actrița avea doar 18 ani când i-a sucit mințile lui Dem Rădulescu, deși între ei era o diferență de vârstă de 23 de ani. Povestea lor de dragoste a depășit toate granițele, până în 2000, când celebrul actor s-a stins din viață.

Cum arată văduva lui Dem Rădulescu, la 69 de ani

Anul acesta, pe 21 noiembrie, Adriana Șchiopu, văduva lui Dem Rădulescu, a împlinit frumoasa vârstă de 69 de ani. Actrița a fost dintotdeauna discretă cu viața personală, iar cei mai mulți s-au întrebat cum arată astăzi femeia care s-a iubit pasional cu regretatul actor Dem Rădulescu. Actrița se menține într-o formă de zile mari și arată senzațional la vârsta ei!

ADVERTISEMENT

Adriana Șchiopu, una dintre cele mai talentate actrițe din România, avea doar 18 ani când l-a întâlnit prima oară pe Dem Rădulescu, cel care avea să-i devină soț în anul 1984. Doi ani mai târziu, cei doi au devenit părinții unei fete, pe nume Irina. Cu toate că exista o diferență mare de vârstă între ei, povestea lor de iubire a fost una ireală.

Au trăit o poveste de iubire ruptă din filme

Dem Rădulescu și mama fiicei lui au fost împreună până în 2000, când actorul a murit. El s-a stins din viață în urma unui infarct, pe data de 17 septembrie 2000, la vârsta de 69 de ani, lăsând în urma lui o durere imensă.

ADVERTISEMENT
adriana schiopu la 69 de ani
A împlinit 69 de ani/ sursa foto: Adevarul

Irina Rădulescu, fiica celor doi actori celebri, povestea în urmă cu ceva timp cum au ajuns Adriana Șchiopu și Dem Rădulescu să formeze un cuplu. Tânăra, care este și ea actriță, a mărturisit că părinții săi au trăit una dintre cele mai frumoase povești de iubire.

„Este o poveste foarte frumoasă. Mama avea 18 ani, era la Constanța, la liceu, şi voia să dea la teatru şi o cunoştinţă îl știa pe actorul Dem Rădulescu de la Bucureşti. S-a dus la Bucureşti mama, iar tata avea repetiţie la Teatrul Naţional și a chemat mai mulţi tineri pe care urma să îi asculte în ziua respectivă, după repetiţie. Mama îmi povestea că erau nişte fete machiate, cu fuste.

ADVERTISEMENT

„Eu eram de la malul mării, naturală, cu părul în vânt’. Tata cred că a scanat-o. Fireşte că nu au fost împreună, dar din momentul ăla el întotdeauna a fost prezent. Unde se întorcea ea, era şi el. S-au căsătorit după mai mulţi ani. Dar el era acolo. A văzut-o, a stat în banca lui. Când ne păleşte iubirea, suntem şi răbdători”, a povestit Irina Rădulescu, conform DCNews.

Actriţa Adriana Şchiopu este originară din Galaţi și s-a născut pe 21 noiembrie 1954. Aceasta a absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale’, Facultatea de Teatru, Secţia Arta Actorului, la clasa prof. Olga Tudorache, promoţia 1980.

ADVERTISEMENT

Cine a fost prima soție a lui Dem Rădulescu

Înainte de a se căsători cu Adriana Şchiopu, Dem Rădulescu a mai avut o soție, pe actrița Paula Rădulescu. Cei doi au fost căsătoriți timp de 22 de ani, după care au divorțat. Paula Rădulescu a fost actriță și balerină la Teatrul de Revistă “Constantin Tănase”, acolo unde era colegă cu Stela Popescu și Cristina Stamate. În ultimii ani, ea s-a retras de pe scenă, din cauza problemelor de sănătate.

„E exclus să mai urc pe scenă. Doctorul nu-mi permite. Sunt o fire emotivă. Din nefericire, nu stau bine cu sănătatea. Se ivesc probleme la tot pasul, având tensiune oscilantă și fibrilațiile astea. Fără emoții, fără surprize. Emoțiile de pe scenă și întâlnirea cu publicul, întotdeauna reprezintă altceva, sunt total diferite. E mai complicat, ai o responsabilitate”, a declarat Paula Rădulescu pentru Cancan.ro.

ADVERTISEMENT