Sport

Cum arată vila lui Lionel Messi din Miami! Prețurile caselor din cartier au explodat. Foto

Cum arată vila din Miami în care Lionel Messi s-a mutat cu Antonela Roccuzzo. Prețurile caselor din cartierul Ford Lauderdale au explodat.
08.01.2024 | 08:39
Leo Messi și familia sa au toate motivele să fie fericiți la Miami. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Lionel Messi a provocat o adevărat nebunie în America de Nord, atât pe teren, cât și în afara acestuia, după ce a ales să semneze cu Inter Miami în vara anului trecut. Înainte să își cumpere o casă estimată la 8,6 milioane de dolari, familia argentinianului a locuit într-un apartament din Miami, care costă 9 milioane de dolari.

Cum arată vila lui Lionel Messi din Miami!

Lionel Messi a surprins pe toată lumea în vara anului trecut, când din postura de jucător liber de contract după despărțirea de PSG, a ales să semneze cu Inter Miami. Venirea campionului mondial în America de Nord a stârnit o adevărată emulație, iar cifrele au luat-o razna, mai ales în Florida.

ADVERTISEMENT

Preț de câteva luni după ce a semnat cu Inter Miami, Lionel Messi alături de Antonela Roccuzzo și cei trei copii ai lor au locuit într-un apartament de 9 milioane de dolari din Miami. Ulterior, Messi și-a luat familia și s-a mutat într-o vilă în Fort Lauderdale, zonă de lux pe malul oceanului, cu o valoare estimată la 8,6 milioane de dolari.

Ford Lauderdale este un oraș care se află la o distanță de 47 de kilometri de Miami și la doar un sfert de oră de stadionul și baza de pregătire a celor de la Inter Miami. Prețurile caselor au explodat după ce Messi a ales să locuiască în cartierul de lux.

ADVERTISEMENT

1

„Am câștigat 25 de milioane de euro”. Prețurile caselor din cartierul în care s-a mutat Messi au explodat

Celebrul Youtuber Patrick Bet-David, care locuiește în Fort Lauderdale, a dezvăluit că prețul casei sale a explodat de când Lionel Messi a ales să se mute în acea zonă de lux. Individul s-a ales cu un câștig de 25 de milioane de euro.

„Mi-am cumpărat casa cu 20 de milioane de dolari. Acum, pe piața actuală, valorează 45 de milioane. Am câștigat 25 de milioane. Messi s-a mutat în cartier, chiar lângă mine, iar acum toată lumea vrea să locuiască aici.

ADVERTISEMENT

E o zonă împrejmuită de o insulă, cu o singură intrare. E foarte sigură și bine păzită”, a spus Patrick Bet-David, potrivit Mundo Deportivo. Vila în care s-a mutat Lionel Messi are nu mai puțin de 975 de metri pătrați, conform Miami Herlald.

Messi deține proprietăți în Barcelona și Rosario

Vila are 10 dormitoare, o cameră pentru spa un apartament VIP cu vedere la oraș, o sală de forță și două pontoane pentru bărci. Totodată, Leo Messi deține alte 4 apartamente de lux de-a lungul plajei la Miami.

ADVERTISEMENT

Valoarea totală a acestora este estimată la 15 milioane de dolari. Și sunt de obicei folosite de membrii familiei, atunci când vin la Miami. De asemenea, Leo Messi mai are și alte proprietăți superbe. Vedeta de la Inter Miami deține proprietăți în Barcelona, la Ibiza, dar și în orașul natal, Rosario.

ADVERTISEMENT