Life

Cum arată Viorel Lis după operație. Au apărut primele imagini. Ce spune Oana Lis despre starea de sănătate a soțului

Cum arată Viorel Lis după operație? Au apărut primele imagini cu fostul edil, iar Oana Lis a oferit noi informații despre starea de sănătate a soțului.
14.03.2022 | 17:41
Cum arata Viorel Lis dupa operatie Au aparut primele imagini Ce spune Oana Lis despre starea de sanatate a sotului
ADVERTISEMENT

Viorel Lis, în vârstă de 79 de ani, a fost externat din spital, acolo unde a suferit o intervenție chirurgicală, în urma unui infarct, iar Oana Lis a postat o fotografie cu fostul edil al Capitalei.

Cum arată Viorel Lis după operație. Oana Lis, noi informații despre starea soțului

Oana Lis este fericită că soțul ei a fost externat și le-a mulțumit medicilor pentru felul în care l-au tratat. Totodată, blondina a ținut să le mulțumească pentru susținere celor care o urmăresc în mediul online.

ADVERTISEMENT

“Motanul meu cu 9 vieți…s-a întors acasă…slăbit dar fericit că mai e printre noi! Mulțumim medicilor cardiologi că l-au readus la viață!

Viața e o luptă până în ultima clipă și uneori plătim cu lacrimi…momentele de fericire si liniște! Mulțumesc si vouă pentru susținere!”, a scris Oana Lis pe Facebook, în dreptul unei imagini cu soțul ei.

ADVERTISEMENT
Oana Lis Viorel Lis
Oana Lis, fericită că Viorel Lis a ieșit din spital. Sursa foto: Facebook

Fostul edil al Capitalei a suferit o intervenție chirurgicală prin care i-a fost implantat un stent. Partenera sa de viață a așteptat cu sufletul la gură ca Viorel Lis să treacă cu bine peste acest moment dificil.

Mai mult, vedeta a spus că anul acesta nu-și va mai sărbători ziua de naștere, care este pe 19 martie, așa cum obișnuia în trecut. Marea dorință a Oanei Lis a fost ca soțul ei să se întoarcă acasă sănătos.

ADVERTISEMENT

Oana Lis: “Mă iubește prea mult ca să mă lase”

Recent, Oana Lis a oferit informații despre starea de sănătate a fostului edil. Cu toate că a trecut cu bine peste operație, Viorel Lis nu este în afara oricărui pericol, luând în considerare vârsta înaintată și problemele de sănătate pe care le are.

“Își dorește să trăiască, mă iubește prea mult ca să mă lase. A ieșit din Terapia Intensivă. Este pe salon. Este tratat foarte bine. Din tot răul a fost răul cel mai mic.

ADVERTISEMENT

La început vorbea mai greu, pentru că e normal, după intervenție, de la pastile nu prea te înțelegi. Problemele astea sunt de la o zi la alta.

Sunt mulțumită că e pe mâini bune și pot să stau liniștită, cât de cât, în situația respectivă. Probabil că și binele pe care l-a făcut în viață se întoarce.”, a declarat Oana Lis la Antena Stars.

ADVERTISEMENT