News

Cum au fost prinși la furat șoferii români de TIR aflați în Spania! „Ne furăm unii pe alţii. Suntem atât de proşti!“

Cum au fost prinși la furat șoferii români de TIR aflați în Spania și ce spun colegii lor despre ei
25.09.2021 | 17:33
Cum au fost prinși la furat șoferii români de TIR aflați în Spania! „Ne furăm unii pe alţii. Suntem atât de proşti!“
Conducătorii auto au furat combustibil din mai multe mașini. Sursa foto - hepta.ro
ADVERTISEMENT

A fost o noapte grea pentru doi șoferi de TIR români. Conducătorii auto au ajuns în arestul Poliției după ce au fost surprinși chiar în timp ce furau motorină de la alte camioane.

Vorbim despre o acțiune amplă organizată de agenții Gărzii Civile spaniole, o acțiune care a vizat fix furtul combustibilului din mașinile de transport.

Cum au fost prinși șoferii români de TIR aflați în Spania!

Ziariștii spanioli au notat că incidentul s-a petrecut în parcarea porţii 9 a complexului petrochimic din Puertollano, un micuț oraș situat în provincia Ciudad Real din comunitatea autonomă Castilia-La Mancha.

ADVERTISEMENT

Chiar în acest loc, oamenii legii au organizat un flagrant, mai ales că, urmăreau tot ce întâmplă de câteva zile bune, monitorizând întreaga zonă.

Autorităţile spun că cei doi furau motorina de la alte camioane în timp ce se deplasau spre destinaţie. Ca să facă și bani serioși, combustibilul decontat de compania de transport la care lucrau era vândut apoi mai departe.

ADVERTISEMENT

Nu s-a terminat aici, ci ancheta a continuat pentru că polițiștii cred acum că cei doi români au comis furturi similare şi în districtul Argamasilla de Calatrava.

Culmea, dar faptele celor doi români n-au picat prea bine nici pentru ceilalți şoferi români de TIR care lucrează în Europa.

ADVERTISEMENT

“Mulţumim Poliţiei că i-a prins. Sunt în temniţă şi mâine vor fi scoşi de acolo şi trimişi în România şi nu se va mai şti nimic despre ei”, a comentat un şofer sub protecţia anonimatului.

“Aveau câteva rezervoare pline de motorină, o pompă bună şi un furtun bun, aşa că nu este prima dată când o fac.

ADVERTISEMENT

Celelalte camioane întâlnite pe ruta lor sunt transformate pur şi simplu în pompe de alimentare. Suntem cei mai jefuiţi.

Ne jefuiesc în zonele de serviciu, poliţiştii ne jefuiesc pe autostradă şi vedem că suntem atât de proşti că ne jefuim reciproc”, a mai scris conducătorul auto.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri