News

Cum au semnat doi primari PNL lista AUR pentru suspendarea președintelui Iohannis

Cum au semnat doi primari PNL lista AUR pentru suspendarea președintelui Iohannis. De unde sunt cei doi edili și de ce au aderat la demersul partidului lui George Simion
23.01.2022 | 17:19
Cum au semnat doi primari PNL lista AUR pentru suspendarea presedintelui Iohannis
Cum au semnat doi primari PNL lista AUR pentru suspendarea președintelui Klaus Iohannis. Sursa foto - suceavalive.ro
ADVERTISEMENT

Aproape incredibil, dar cât se poate de adevărat. Doi primari aleși pe listele Partidului Național Liberal din județele Suceava și Alba au semnat pe listele de susținere pentru suspendarea președintelui Iohannis.

Vă readucem aminte că acesta este un demers al AUR, formațiune care a transmis că strânge cât mai multe semnături ca să-l dea jos pe șeful statului.

ADVERTISEMENT

Cum au semnat doi primari PNL lista pentru suspendarea președintelui Iohannis

Este vorba despre edilul din Bosanci, Neculai Miron. Acesta a venit să semneze lista AUR pentru suspendarea președintelui chiar în ziua în care a apărut și liderul formațiunii, George Simion.

Culmea, Miron nu a ezitat o clipă și i-a criticat dur pe șeful statului, dar și pe șeful PNL Suceava, Gheorghe Flutur.

ADVERTISEMENT

„Am vrut să dovedesc prin aceasta că Bosanciul nu este un fief al domnului Flutur, care a instaurat dictatura în întreg judeţul Suceava şi orice post.

Orice funcţie la deconcentrate este ocupată cu şpagă în judeţul Suceava, aproape orice funcţie, deci nimic nu mişcă dacă nu este coordonat de dumnealui şi am vrut să arăt că la Bosanci este democraţie şi orice forţă politică este bine venită.

ADVERTISEMENT

Deci de aceea am făcut o primire călduroasă domnului Simion şi domnului Georgescu ca să dăm un suflu nou de libertate.

Să fie respectate principiile fundamentale ale democraţiei, să putem intra la muncă liberi, să putem călători liberi, să putem cumpăra liberi.

ADVERTISEMENT

Ştiţi foarte bine sunt încă membru PNL. Domnul Iohannis dintr-un apărător al democraţiei s-a transformat într-un apărător al penalilor”, a declarat primarul Neculai Miron pentru glasulsucevei.ro.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, edilul i-a lăudat pe cei de la AUR despre care a spus că sunt “patrioţi care luptă pentru poporul român”.

În tot acest timp, spune primarul, “domnul Klaus Iohannis a vândut şi vinde austriecilor, nemţilor, alături de dumnealui era şi domnul Cioloş, care vindea francezilor, şi toate retailerurile, magazinele principale din ţară sunt cu mărfuri din export”.

Și primarul oraşului Zlatna, Silviu Ponoran și-a pus semnătura pe demersul AUR. Acesta a declarat pentru alba24.ro că „încă” este membru al PNL, dar este un „liberal mai ciudat”.

Interesant este că George Simion a anunţat că partidul a reuşit să adune deja 730.000 de semnături pentru suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis.

Liderul formațiunii speră ca, până în luna martie, să se ajungă la trei milioane de semnături. Acţiunea AUR de strângere a semnăturilor pentru suspendarea preşedintelui a început în luna noiembrie 2021, însă nu toți știau ce aveau de făcut după cum FANATIK a scris AICI.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS