Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cum explică Alex Ioniță mesajul ”durere”, făcut pe tatuajul dedicat Rapidului la doar 19 ani

Alex Ioniță și-a dedicat cariera Rapidului și a susținut public echipa chiar și atunci când era legitimat la alte cluburi.
03.09.2023 | 21:53
Cum explica Alex Ionita mesajul durere facut pe tatuajul dedicat Rapidului la doar 19 ani
Alex Ioniță vorbește despre tatuajul său. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alex Ioniță este unul dintre cei mai pasionați jucători care a îmbrăcat tricoul Rapidului. Fotbalistul a vrut să își lege întreaga carieră de clubul din Giulești și a rămas cu inima sub pod chiar și atunci când juca la alte echipe.

Alex Ioniță își explică tatuajul

Pentru a-și arăta dragostea față de Rapid, Alex Ioniță și-a făcut un tatuaj format din cinci cuvinte, a căror inițială formează cuvântul ”RAPID”. Cele cinci cuvinte reprezintă sentimentele pe care le are față de echipă.

ADVERTISEMENT

Astfel, tatuajul lui Alex Ioniță are următorul text: ”respect, atitudine, pasiune, iubire și durere”. Robert Niță a fost curios să afle de ce iubirea lui față de Rapid înseamnă, pentru el. Și durere.

Alex Ioniță a explicat că, în 2013, când a plecat de la Rapid la Astra, nu a plecat neapărat la dorința sa. El spune că ulterior, înainte de faliment, a vrut să revină la echipă.

ADVERTISEMENT

Nu a fost lăsat însă să plece de la Giurgiu deoarece echipa dăsuse bani pe el. Oricum, la acel moment, au fost discuții aprinse între Rapid și Astra, care întârziase plata unei tranșe de 270.000 de euro, bani de care Rapid depindea.

”La momentul respectiv Rapid însemna durere, am plecat de la echipă puțin forțat, iar după a apărut falimentul. Nu era o perioadă prea bună. Mi-a părut rău, m-am gândit în fiecare zi, timp de doi ani de zile, mi-am dorit să revin, dar nu s-a putut pentru că cei de la Astra dăduseră bani pe mine și nu m-au lăsat să plec.

ADVERTISEMENT

Ăsta a fost traseul meu, ce să fac”, a fost explicația lui Alex Ioniță pentru tatuajul făcut în 2014, în dreptul inimii. Doar 19 ani avea când și-a făcut tatuajul.

Alex Ioniță a fost crescut de Rapid, echipă ce l-a promovat la echipa mare în 2014. În decembrie 2013 pleca la Astra pentru 500.000 de euro, iar în 2018 ajungea la CFR Cluj. Nu s-a impus la Cluj, astfel că în 1029 pleca la Craiova. Un an și jumătate mai târziu, revenea la Astra, ca în final, în 2021, să revină la Rapid.

ADVERTISEMENT

SUFLET DE RAPIDIST este live pe FANATIK.RO marți, de la ora 13:30 și în reluare, pe Facebook și Youtube, joi, de la 10:30. Emisiunea este realizată de cu Robert Niță și Lucian Ionescu.

Alex Ioniță, despre tatuajul său

ADVERTISEMENT