Sport

Cum trăiește vestiarul Rapidului înaintea meciului cu Dinamo: ”Dăm mai mult pe teren”

Rapid pare că și-a revenit după startul greu de sezon, dar pentru Cristiano Bergodi urmează un test tare: meciul cu Dinamo.
01.09.2023 | 14:46
Cum traieste vestiarul Rapidului inaintea meciului cu Dinamo Dam mai mult pe teren
Alex Ioniță vorbește despre atmosfera de la Rapid, înainte de derby-ul cu Dinamo. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rapid București și Dinamo se pregătesc de primul derby dintre cele după promovarea ”câinilor”.  Meciul se joacă în această seară, de la ora 21:30, pe stadionul Giulești.

Alex Ioniță așteaptă meciul cu Dinamo

Primul derby jucat între Rapid și Dinamo pe noul stadion din Ghencea se joacă în această seară. Oamenii de la Rapid așteaptă cu interes meciul și vor victoria în meciul cu rivalii lor.

ADVERTISEMENT

Alex Ioniță spune că meciurile cu Dinamo și FCSB sunt speciale, iar fotbaliștii au un interes mult mai mare de la aceste meciuri. El spune că vrea să repete cu cele două rivale performanțele de anul trecut, când a învins FCSB de trei pro în cele patru meciuri jucate.

Mereu au fost speciale meciurile cu Dinamo și Steaua, FCSB. E un motiv în plus să dai și mai mult pe teren, nu că nu am da la toate meciurile. Sunt foarte speciale, sper să ieșim învingători.

ADVERTISEMENT

Anul trecut am reușit să batem FCSB de trei ori în patru meciuri, cu ajutorul publicului. Sper să reușim la fel anul ăsta, și cu Dinamo, și cu FCSB Sper să câștigăm fiecare meci”, a spus Alex Ioniță, la SUFLET DE RAPIDIST.

Bergodi a analizat lotul lui Dinamo

Înaintea partidei, Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, a prefațat meciul cu Dinamo, spunând că Bani, Politic și Gregorio sunt cei mai periculoși jucători ai echipei adverse. Bergodi crede că faptul că stadion ul va fi plin va fi un avantaj pentru el și elevii lui.

ADVERTISEMENT

Ahmed Bani și Politic sunt jucători buni, de fuleu, la fel și atacantul Gregorio. Dar toți jucătorii lor sunt foarte buni. Le promitem fanilor că vom lupta 110%! Vom urca în clasament dacă vom câștiga.

Trebuie să fim umili, modești, și să intrăm pe teren cu determinare, fiindcă Dinamo e o echipă foarte grea. Noi creăm singuri presiune, dar nu se pune problema de așa ceva. Jucăm acasă, stadionul va fi plin, iar asta mă bucură. O a treia victorie la rând ne-ar duce sus”, a spus Cristiano Bergodi.

ADVERTISEMENT

În același timp, la Rapid vor fi probleme deoarece golgheterul echipei, Marko Dugandzic nu va fi disponibil pentru acest meci. Italianul Bergodi spune că Rrahmani îl poate înlocui cu succes pe acesta.

Dugandzic și-a făcut datoria, a dat goluri, îmi pare rău că va lipsi. Din păcate, are o problemă musculară și nu e pregătit. Față de atunci când am început, avem un atacant bun care îl va înlocui. Rrahmani a făcut un meci foarte bun, un debut frumos”, a mai spus Bergodi.

SUFLET DE RAPIDIST este live pe FANATIK.RO marți, de la ora 13:30 și în reluare, pe Facebook și Youtube, joi, de la 10:30. Emisiunea este realizată de cu Robert Niță și Lucian Ionescu.

Alex Ioniță, înainte de meciul cu Rapid

ADVERTISEMENT