Life

Cum îți atragi norocul în casă pentru 2024. Locul în care trebuie să așezi neapărat o oglindă de Revelion

Unde trebuie să pui oglinda de Revelion pentru a avea noroc tot anul. Cum te asiguri că atragi toate energiile bune în casa ta
30.12.2023 | 10:00
Cum iti atragi norocul in casa pentru 2024 Locul in care trebuie sa asezi neaparat o oglinda de Revelion
Unde trebuie să pui oglinda de Revelion pentru a avea noroc tot anul Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Doar o zi ne mai desparte de Noul An. Dacă 2023 nu a fost așa cum ți-ai dorit, ei bine, acest lucru poate să se schimbe în 2024. Tot ce trebuie să faci este să ții cont de câteva reguli simple care atrag norocul ca un magnet de partea ta.

Unde trebuie să pui oglinda în noaptea de Revelion

Revelionul este acea zi specială din an în care oamenii au timp pentru retrospective și rezoluții. Un an nou înseamnă noi dorințe, dar și planuri de îndeplinit. Pentru a te asigura că nu dai greș la acest capitol, trebuie să ții cont de câteva principii.

ADVERTISEMENT

Noaptea de Revelion este una în care toată lumea are diverse superstiții, dar și metode de a atrage norocul. De la purtarea de culori norocoase, până la mici ritualuri, niciunele nu trebuie trecute cu vederea în noaptea dintre ani.

Cei care vor să aibă parte de noroc și belșug tot anul trebuie să fie atenți la un singur aspect. Și anume, la amplasarea oglinzilor din casa lor.

ADVERTISEMENT

De obicei, oglinzile sunt poziționate în așa fel încât să ne fie facil să ne uităm în ele. Însă, specialiștii Feng Shui spun că acestea nu trebuie puse la întâmplare, ci există o regulă simplă.

Cum te asiguri că atragi tot norocul de partea ta la trecerea dintre ani

În special, la trecerea dintre ani, trebuie să te asiguri că oglinzile tale sunt extrem de curate. Acest aspect este esențial, mai ales dacă vrei să ai parte de liniște și pace totul anul viitor.

ADVERTISEMENT

De departe, cel mai important în noaptea de Revelion este să ai o oglindă în baie. De obicei, baie este cea care aduce cele mai negative energii din casă. Se spune că atrage pierderea vanilor din cauza apei.

Tocmai de aceea, la trecerea dintre ani, este esențial să te asiguri că ai o oglindă în baie. Se spune că de Revelion, oglinda alungă ghinionul și te ajută să treci cu brio peste orice problemă financiară.

ADVERTISEMENT

Nu doar în baie trebuie să ai oglindă în noaptea de Revelion, ci și în camera principală. Este recomandat ca dimensiunea ei să fie una destul de mare, eventual, pe toată lungimea peretelui.

Oglinzi trebuie să se regăsească în noaptea dintre ani și în spațiile comune, precum holul. Se spune că acestea purifică locul de energii negative și te ține la distanță de toate problemele.

ADVERTISEMENT