Fotbal intern

Cum l-a băgat Ionuţ Negoiţă “la coteţ” pe căpitanul Nistor! Mărire minusculă de salariu şi bonus imobiliar de tot râsul!

02.10.2018 | 00:14
Cum la bagat Ionut Negoita la cotet pe capitanul Nistor Marire minuscula de salariu si bonus imobiliar de tot rasul

Dinamo Bucureşti l-a păcălit pe Dan Nistor să nu plece la FCSB, iar apoi i-a făcut un nou contract. FANATIK.RO are toate cifrele noului acord prin care Ionuţ Negoiţă a încercat să îl facă pe mijlocaş să tacă, după o perioadă în care acesta devenise foarte vocal.

Înţelegerea dintre Dinamo şi fotbalist este net inferioară ofertei pe care Gigi Becali i-o făcuse public lui Nistor şi reprezintă, pentru mulţi, un afront adus căpitanului din Ştefan cel Mare.

Ionuţ Negoiţă i-a dat lui Dan Nistor “uluitoarea” mărire de… o mie de euro!

În momentul în care Gigi Becali şi-a manifestat oficial interesul pentru Dan Nistor, mijlocaşul mai avea contract pentru doi ani cu Dinamo, iar salariul acestuia era de 10.000 de euro pe lună. Ca să îl poată lua de la marea rivală, Becali i-a făcut lui Nistor, în direct, două oferte uluitoare.

Prima: 100.000 de euro la semnătură plus 15.000 de euro salariu lunar. Apoi, când apele s-au agitat şi Dinamo trăgea de căpitanul ei pentru a nu forţa plecarea la FCSB, Gigi a plusat: 100.000 de euro la semnătură, 20.000 de euro salariu lunar şi bonusuri de performanţă de 100.000 de euro! Mai mult, finanţatorul roş-albaştrilor îi garanta şi 3 ani de contract! În total, Nistor ar fi urmat să încaseze peste un milion de euro de la FCSB!!!

Ionuţ Negoiţă a negociat, prin intermediari, cu Gigi Becali şi a făcut tot posibilul ca suma pentru Nistor să fie cât mai mare. Cum tratativele cu FCSB au căzut, Negoiţă a încercat apoi să îl ducă de nas pe fotbalist. FANATIK.RO a scris despre modul în care Nistor s-a trezit cu promisiuni nerespectate de prelungire a acordului cu Dinamo şi cu perioada de transferuri închisă în Liga 1.

Situaţia lui Nistor în Ştefan cel Mare a explodat după conflictul cu Florin Bratu. A fost momentul în care conducerea lui Dinamo a considerat oportun să semneze un nou contract cu căpitanul ei, decizie oarecum ilogică pentru un club mare să răsplătească un fotbalist răzvrătit împotriva propriului antrenor.

Doar că informaţiile FANATIK.RO aduc la iveală de ce dinamoviştii s-au grăbit să parafeze noul acord. Astfel, lui Nistor i s-a oferit o mărire de… o mie de euro pe lună a salariului! În plus, el va încasa 500 de euro pentru fiecare victorie a lui Dinamo şi tot 500 de euro pentru fiecare gol marcat în tricoul alb-roşu. Nistor mai are un bonus personal, de 10.000 de euro, dacă formaţia lui Negoiţă va ajunge în play-off-ul Ligii 1.

Vrei apartament? Dacă eşti băiat bun, primeşti un discount!

În negocierile dintre Dan Nistor şi Dinamo, la un moment dat, fotbalistul ar fi cerut drept primă un apartament de la şeful Ionuţ Negoiţă. Oficialii i-au promis că îl vor rezolva, că nu e mare bai, dar la final jucătorul s-a ales cu o nouă ţeapă. Pentru a-i arăta, totuşi, că, dacă a fost băiat bun şi a ajuns chiar să fie înjurat de fani, marea conducere l-a apreciat, Nistor ar fi fost înştiinţat că primeşte o reducere de 5% la orice apartament vrea să cumpere de la Ionuţ Negoiţă. Să tot refuzi un milion de euro de la Gigi Becali pentru iubirea de Dinamo…

Dan Nistor aplauda galeria dupa meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si Sepsi OSK Sfantu Gheorghe