Sport

Cum l-a învins Khabib Nurmagomedov pe Conor McGregor! La opt ani se lupta cu un urs! Video

08.10.2018 | 09:15
Cum la invins Khabib Nurmagomedov pe Conor McGregor La opt ani se lupta cu un urs Video

Khabib Nurmagomedov l-a învins pe Conor McGregor, iar fanii din întreaga lume se întreabă cum a reuşit luptătorul rus să obţină victoria. La finalul luptei din gala UFC 229, sportivul de 30 de ani s-a luat la bătaie cu cei din staff-ul irlandezului, iar totul a degenerat într-un scandal monstru.

După nebunia de la gala UFC 229, pe internet a apărut un clip video care arată că Khabib Nurmagomedov nu are frică de nimeni şi nimic încă din copilărie. În imaginile care datează din 1997, luptătorul rus, care pe atunci avea opt ani, se luptă cu un pui de urs, folosind o tactică similară cu cea folosită în meciul cu Conor McGregor.

Cum l-a învins Khabib Nurmagomedov pe Conor McGregor la UFC 229

Khabib Nurmagomedov l-a învins fără drept de apel pe Conor McGregor în gala UFC 229, iar statistica de la finalul luptei a fost de partea rusului. Sportivul de 30 de ani i-a aplicat irlandezului 70 de lovituri, în timp ce oponentul său a răspuns de 51 de ori. La podea, Khabib Nurmagomedov l-a umilit pe Conor McGregor, unde rusul i-a aplicat 45 de lovituri, faţă de cele şase reuşite de adversar.

După meciul din gala UFC 229, Conor McGregor a înregistrat a patra înfrângere din carieră, însă niciodată nu a fost dominat într-un asemenea fel. Luptătorul irlandez nu a oferit niciun răspuns la loviturile adversarului, tactica lui Khabib Nurmagomedov fiind ireproşabilă. Cu toate că a obţinut victoria în cuşcă, sportivul de 30 de ani ar putea să piardă centura din cauza evenimentelor de la finalul luptei. “Nu știu ce se va întâmpla acum. El trebuie să-și facă griji în primul rând pentru legislația din Las Vegas și abia apoi de cum îl va sancționa UFC. Nu vă pot spune dacă titlul îi va fi retras la momentul actual ori dacă va fi amendat, mai întâi trebuie să vedem ce decizie va lua justiția”, a anunţat Dana White la conferinţa de presă organizată la finalul meciului.