Sport

McGregor, călcat în picioare de Khabib! Irlandezul a fost strangulat și atacat de oamenii din staff-ul rusului! Video cu circul grotesc de la gala UFC

07.10.2018 | 09:44
McGregor calcat in picioare de Khabib Irlandezul a fost strangulat si atacat de oamenii din stafful rusului Video cu circul grotesc de la gala UFC

Nebunie curată la ultima gală de UFC, cea cu numărul 229 acolo unde rusul Khabin Nurmagomedov l-a bătut rău de tot pe Conor Mc Gregor. Irlandezul a fost călcat în picioare și a rezistat doar patru runde. Ce a urmat însă după meci s-a dovedit a fi un circ grotesc. După ce și-a învins adversarul, rusul a fost cu greu stăpânit. Khabib a sărit din cușcă direct în public acolo unde a vrut să se bată cu unul dintre antrenorii lui McGregor.

Nu s-a terminat aici. Irlandezul  fost atacat și el de unul dintre oamenii din staff-ul rusului și totul a culminat cu o bătaie uriașă lângă cușcă între cel puțin zece persoane.

WOOOOW! Khabib vs McGregor finish and scuffle!!#UFC229Credit : @Fights and Stuff

Gepostet von Patrik “Motivations” Pilný am Samstag, 6. Oktober 2018

Oficial, Khabib a câştigat meciul după ce l-a prins pe McGregor într-o strânsoare din care acesta pur şi simplu nu a mai putut scăpa. Două minute mai erau de disputat din runda a patra când McGregor s-a recunoscut învins. Apoi, rusul a vrut să să bată cu toată lumea. De remarcat că McGregor a privit din cușcă ceea ce se întâmpla și a așteptat liniștit să se termine show-ul pus în scenă de Khabib.

McGregor, călcat în picioare de Khabib!

Nu a fost suficient pentru oamenii rusului. Un antrenor din staff-ul lui Khabib a intrat în cușcă şi l-a lovit pe la spate pe McGregor, ceea ce a declanșat o adevărată bătaie generală. A fost nevoie de intervenţia oamenilor din staff-ul UFC pentru a linişti spiritele. Când totul s-a calmat, președintele UFC, Dana White a refuzat să-i dea centura rusului. Acesta a motivat ulterior gestul precizând că  s-a temut că spectatorii vor arunca cu gunoi şi obiecte în direcţia rusului și că nu a vrut să riște ca totul să se transforme într-un circ ieftin.

La rândul său, Khabib a încercat să îi explice preşedintelui UFC, Dana White de unde a pornit întreaga scenă, dar comisionarul ligii nici nu a vrut să stea de vorbă cu rusul și s-a arătat extrem de nemulţumit de faptul că una dintre luptele anului s-a transformat într-un spectacol grotesc.
CITEȘTE ȘI