Sporturi

McGregor, călcat în picioare de Khabib! Irlandezul a fost strangulat și atacat de oamenii din staff-ul rusului! Video cu circul grotesc de la gala UFC

07.10.2018 | 09:44
Rusul Khabib l-a învins pe irlandezul McGregor, dar apoi s-a declanșat o adevărată bataie între cele două staff-uri

Nebunie curată la ultima gală de UFC, cea cu numărul 229 acolo unde rusul Khabin Nurmagomedov l-a bătut rău de tot pe Conor Mc Gregor. Irlandezul a fost călcat în picioare și a rezistat doar patru runde. Ce a urmat însă după meci s-a dovedit a fi un circ grotesc. După ce și-a învins adversarul, rusul a fost cu greu stăpânit. Khabib a sărit din cușcă direct în public acolo unde a vrut să se bată cu unul dintre antrenorii lui McGregor.

Nu s-a terminat aici. Irlandezul  fost atacat și el de unul dintre oamenii din staff-ul rusului și totul a culminat cu o bătaie uriașă lângă cușcă între cel puțin zece persoane.

WOOOOW! Khabib vs McGregor finish and scuffle!!#UFC229Credit : @Fights and Stuff

Gepostet von Patrik “Motivations” Pilný am Samstag, 6. Oktober 2018

Oficial, Khabib a câştigat meciul după ce l-a prins pe McGregor într-o strânsoare din care acesta pur şi simplu nu a mai putut scăpa. Două minute mai erau de disputat din runda a patra când McGregor s-a recunoscut învins. Apoi, rusul a vrut să să bată cu toată lumea. De remarcat că McGregor a privit din cușcă ceea ce se întâmpla și a așteptat liniștit să se termine show-ul pus în scenă de Khabib.

McGregor, călcat în picioare de Khabib!

Nu a fost suficient pentru oamenii rusului. Un antrenor din staff-ul lui Khabib a intrat în cușcă şi l-a lovit pe la spate pe McGregor, ceea ce a declanșat o adevărată bătaie generală. A fost nevoie de intervenţia oamenilor din staff-ul UFC pentru a linişti spiritele. Când totul s-a calmat, președintele UFC, Dana White a refuzat să-i dea centura rusului. Acesta a motivat ulterior gestul precizând că  s-a temut că spectatorii vor arunca cu gunoi şi obiecte în direcţia rusului și că nu a vrut să riște ca totul să se transforme într-un circ ieftin.

La rândul său, Khabib a încercat să îi explice preşedintelui UFC, Dana White de unde a pornit întreaga scenă, dar comisionarul ligii nici nu a vrut să stea de vorbă cu rusul și s-a arătat extrem de nemulţumit de faptul că una dintre luptele anului s-a transformat într-un spectacol grotesc.
CITEȘTE ȘI

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri