Sport

Cum l-a ratat Craiova pe Dennis Politic: „Mi-a spus că Manchester United este pe urmele lui”

Silviu Bogdan a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK că și-a dorit să îl aducă pe Dennis Politic la Craiova în perioada junioratului lângă Valentin Mihăilă și Vlad Screciu.
12.11.2023 | 11:57
Cum la ratat Craiova pe Dennis Politic Mia spus ca Manchester United este pe urmele lui
Cum l-a ratat Craiova pe Dennis Politic: „Mi-a spus că Manchester United este pe urmele lui”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Dennis Politic este printre cei mai promițători jucători din lotul „câinilor roșii”, iar Silviu Bogdan a mărturisit că l-a dorit înaintea transferului în Anglia. Derby-ul Universitatea Craiova – Dinamo este programat duminică, de la ora 16:00, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Dennis Politic, dorit la Craiova! Cum l-a ratat Silviu Bogdan: „Manchester United era pe urmele lui”

Silviu Bogdan a descoperit „perlele” Universității Craiova precum Vad Screciu, Ștefan Baiaram și Jovan Markovic. Omul care l-a adus pe Valentin Mihăilă în Bănie și-a dorit să îl aibă în echipa de la Casa Bogdan și pe Dennis Politic de la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Silviu Bogdan a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că a încercat să îl transfere pe Dennis Politic la Casa Bogdan în 2012, atunci când reușise să îi aducă pe Valentin Mihăilă și Vlad Screciu. Totuși, acesta era deja ofertat de Manchester United și a ales să continue în Anglia.

„Dennis Politic avea 12 ani dacă îmi aduc bine aminte, cred că în 2012 am vrut să îl iau la școala mea de fotbal. Voiam foarte mult să fac o generație de 2000 foarte bună în România, l-am luat pe Mihăilă, l-am luat pe Screciu și Dennis Politic mi-a plăcut foarte mult.

ADVERTISEMENT

L-am văzut la un turneu și mi l-am dorit foarte mult la școala de fotbal. Țin minte și acum când mă duc în Brașov într-un sens giratoriu este o pizzerie și în 2012 am mâncat pizza cu tatăl lui și cu el. O familie deosebită, tatăl lui mi-a spus că vrea să se ducă în Anglia și că Manchester United este pe urmele lui și că vrea să îl ia.

I-am urat succes și i-am spus că dacă nu o să rămână vreau să îl iau la școala mea de fotbal. Era o diferență mare, vorbim de o școală privată mică și Manchester United. Mă bucur că a copilărit acolo școala fotbalului”, a declarat Silviu Bogdan.

ADVERTISEMENT

Cum îl caracterizează Silviu Bogdan pe Dennis Politic: „Calități tehnice bune, forță de pătrundere”

Dennis Politic s-a transferat la Dinamo după promovarea în SuperLiga și a avut evoluții solide în tricoul „câinilor roșii”. Silviu Bogdan i-a făcut portretul tânărului fotbalist din lotul lui Ovidiu Burcă și are un sfat pentru acesta.

„În ultimii ani nu am mai avut unde să îl văd, dar la Dinamo cred că își face treaba și când era mic avea foarte multe calități tehnice, foarte bune. Acum au fost ani în care a dispărut datorită faptului că a stat în Anglia, dar cred că Dinamo a făcut o mutare bună că l-a luat pe Dennis.

ADVERTISEMENT

Este un jucător cu calități tehnice bune, cu forță de pătrundere, puternic. Îmi place de Dennis Politic, a făcut niște meciuri bune la Dinamo. Depinde și de nivelul la care va juca, una este să joci în Liga 1, alta este Liga 2 sau la o echipă de top din România, contează foarte mult alegerea lui pentru viitor”, a spus omul care l-a descoperit pe Vali Mihăilă.

  • 23 de ani are Dennis Politic
  • 250.000 de euro este cota de piața, conform transfermarkt
ADVERTISEMENT
1,50 este cota exclusivă Betano pentru meciul Universitatea Craiova - Dinamo la pronosticul „1 solist”