Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Rămâne Rotaru la Universitatea Craiova? Răspunsul dat în direct: “Petev semnează cu clubul, nu cu Mihai Rotaru”

Bulgarul Ivaylo Petev a ajuns la acord valabil trei ani cu Universitatea Craiova, dar Mihai Rotaru nu este convins că va rămâne la echipă până la finalul contractului antrenorului.
10.11.2023 | 00:05
Ramane Rotaru la Universitatea Craiova Raspunsul dat in direct Petev semneaza cu clubul nu cu Mihai Rotaru
Cât mai rămâne Mihai Rotaru la Universitatea Craiova? Răspunsul dat în direct. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova nu trece prin cel mai bun moment. Oltenii au remizat în derby-ul cu rivala FCU Craiova, scor 1-1, pe teren propriu.

Mihai Rotaru nu știe cât va mai rămâne la Craiova

După forma proastă din ultimele meciuri, după plecarea lui Laurențiu Reghecampf, Mihai Rotaru s-a decis în final să numească un antrenor.

ADVERTISEMENT

Ivaylo Petev, de 48 de ani, va semna un contract valabil trei ani cu Universitatea Craiova. Totuși, venirea lui nu este o garanție a faptului că Mihai Rotaru va rămâne încă trei ani la Craiova.

Nu are importanță, acționarul se poate schimba, acționariatul este dinamic. El nu are contract cu Mihai Rotaru, are contract cu Universitatea Craiova. Eu nu îi fac contractul.

ADVERTISEMENT

Astăzi eu sunt, nu face contract cu mine, dacă făcea contract cu mine, îi dădeam adresa de acasă”, a spus Mihai Rotaru, la FANATIK SUPERLIGA.

Craiova are un nou antrenor

Mihai Rotaru a anunțat, la FANATIK SUPERLIGA, că a ajuns la un acord cu Ivaylo Petev pentru un contract pe trei ani. Acesta urmează să semneze contractul săptămâna viitoare.

ADVERTISEMENT

Există această probabilitate ca de marți să avem alt antrenor. Până nu semnez contractul nu pot să spun că e X,Y,Z. Este pe primul loc (n.r. Petev), discuțiile au fost purtate, avem o înțelegere. De marți sperăm să oficializăm. Contract trei ani de zile. El a construit Ludogoreț de la zero, a luat-o din liga a 2-a și a dus-o în UCL. Dacă vrem să schimbăm din termen lung, nu putem pe termen scurt.

Trebuie să schimbăm ceva în ceea ce înseamnă clubul Universitatea Craiova. Da, suntem pe 4, la 3 puncte de podium, chiar dacă Rapid are meci mai puțin disputat. Vrem mult mai mult. Credem că se poate mult mai mult. Se impune o regândire a conceptului, a organigramei, la cel mai mic detaliu.Am discutat cu el săptămâna trecută, aseară până la 3 dimineața.

ADVERTISEMENT

Eu am nevoie de manager. Antrenorii sunt 5 milioane în lumea asta, care pot să-ți antreneze 25 de băieți. Eu am nevoie de manager, cel care poate să conducă clubul, nu doar să antreneze 11 jucători titulari. Da, el a câștigat Liga Națiunilor Grupa B. Suntem într-un moment prost, nu vrem să cârpim, vrem să reconstruim costumul de la zero. Discutăm de marți în colo. Papură e în club, dar nu la prima echipă”, a declarat Rotaru.

Ivaylo Petev este un antrenor bulgar de 48 de ani. Ultima oară a fost la Ludogorets Razgrad. A fost selecționerul Bulgăriei și Bosniei și a mai antrenat echipe precum Jagiellonia, Al-Qadsiah, Omonia Nikosia, Dinamo Zagreb, AEL Limassol și Levski Sofia.

HORIA IVANOVICI te așteaptă, în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, la cea mai tare emisiune de sport din online: FANATIK SUPERLIGA, live doar pe FANATIK.RO. Reluarea emisiunii va avea loc de la ora 17:30 pe Facebook și Youtube.

Cât va mai rămâne Mihai Rotaru la Universitatea Craiova?

ADVERTISEMENT